Manuali i Udhëzimit të Karikuesit Portable imperii

Mësoni se si të karikoni dhe mirëmbani karikuesin portativ imperii me këtë manual përdorimi. Përfshin udhëzime hap pas hapi për përdorimin e një kompjuteri ose përshtatës USB për të rimbushur pajisjen dhe për të karikuar pajisje të tjera. I përshtatshëm për telefonat celularë dhe pajisjet dixhitale me rrymë hyrëse DC-SV.