Udhëzues përdorimi i PHILIPS TAB8505 Soundbar 2.1 Kanal me Subwoofer me valë

Merr tingullin e rreshtit të parë me shiritin e zërit 8505 kanalesh Philips TAB2.1 me Subwoofer me valë. Përjetoni tingullin kinematografik me Dolby Atmos, modalitetin Stadium EQ dhe fuqinë RMS 200 W. Shijoni audion me shumë dhoma dhe formatet më të fundit të tingullit rrethues përmes përputhshmërisë HDMI eARC dhe Play-Fi. Bëjeni të gjallë çdo film, ngjarje sportive dhe listë dëgjimi me zëra më të qartë dhe bas më të thellë.