Udhëzues përdorimi i PHILIPS TAB8405 Soundbar 2.1 Kanal me Subwoofer me valë

Mësoni se si të konfiguroni dhe përdorni shiritin e zërit 8405 kanal të Philips TAB2.1 me Subwoofer me valë. Me pajtueshmërinë maksimale 240 W, Dolby Atmos dhe DTS Play-Fi, ky shirit zanor elegant jep tingull kinematografik dhe bas më të mirë. Përfshijeni atë në një strukturë me shumë dhoma për një përvojë edhe më të thellë.