Udhëzuesi i përdorimit të vizualizuesit STEAM 1551180 TF

Quick Guide TF Visualizer Control Panel The control panel is shaped like the number pad the numbers line up with the circles on the panel. Connecting Spotify Change color Enable background Extra settings Exit Intensity slider Visualizer places visualized Key bindings (for no numb pad) Change position visualizer: 1, 2, 3, 4 and 5 Change …

Manuali i udhëzimeve për hekurin me avull të ekranit dixhital Rowenta DW9280

DW9280 Digital Display Steam Iron Instruction Manual IMPORTANT SAFEGUARDS Read all instructions before using the iron When using your iron, basic safety precautions should always be followed, including the following: Use iron only for its intended use. To protect against the risk of electric shock, do not immerse the iron or the base of the …

Manuali i udhëzimeve për lojërat video STEAM Amazin George

Manuali i udhëzimeve për lojërat video STEAM Amazin' George Legal & Need To Know Videoloja e Amazin George dhe përmbajtja e saj është e drejtë autori © SPACEFARER GAMES LTD. Çdo riprodhim i paautorizuar i materialeve, kodit burimor ose aseteve të tij pa pëlqimin paraprak me shkrim të SPACEFARER GAMES LTD është një shkelje e ligjit të Mbretërisë së Bashkuar për të drejtat e autorit. Amazin George™ është…

Manuali i Udhëzimeve VKPbrands Vineyard Steam Juicer VKP1150

VINEYARD TM STEAM JUICER — Çelik inox — Manuali i udhëzimeve Vineyard Steam Juicer Model VKP1150 Diagrami i pjesëve Shtrydhëse frutash e perimesh me avull të plotë përfshin gjithçka që tregohet më poshtë: Lista e pjesëve VKP1150-1 Kapak VKP1150-2 Kullesë VKP1150-3 Colander VKP1140-6 VKP1140-5KPXNUMXP XNUMX Pranvera Clamp VKP1150-10 VKPXNUMX-XNUMX Tenxhere me stoqe Të gjitha pjesët e këmbimit janë të disponueshme në faqen tonë webfaqe, VKPbrands.com. Operacioni…

Manuali i Pronësisë BLAUPUNKT Steam Iron HSI801

Manuali i pronarit BLAUPUNKT Hekuri me avull HSI801 Produkti mbiview Ndërprerësi i intensitetit të avullit Butoni i spërkatjes Butoni i shpërthimit të avullit Doreza e kontrollit të temperaturës Kordoni i rrotullimit të energjisë Drita pilot Rezervuari i pllakës së ujit Grykë spërkatëse Kapaku i hapjes Kapja e dorës Butoni vetëpastrimi Kupa matëse SHËNIME TË RËNDËSISHME Për të arritur maksimumin në kënaqësi dhe performancë dhe për t'u njohur …

Manuali i përdorimit të STEAM Super Monk War Z

STEAM Super Monk War Z Hyrje Shpresoj t'ju pëlqejë. Gjithashtu, nëse na jepni përshtypjet dhe opinionet tuaja, ne do ta përdorim atë si referencë për zhvillimin e ardhshëm. Shpjegimi i operacionit është si më poshtë. Lëvizja: Shigjeta / Tasti kryq / Shkopi i majtë Vendimi: Tastiera = A / Xbox = A / PS =…

Manuali i përdorimit Russell Hobbs Steam Genie Handheld Garment Steamer 25600-56

25600-56 http://www.russellhobbs.com Lexoni udhëzimet, mbajini të sigurta, kaloni nëse kaloni hekurin. MBROJTJE TË RËNDËSISHME Ndiqni masat paraprake bazë të sigurisë, duke përfshirë: Kjo pajisje mund të përdoret nga fëmijët e moshës 8 vjeç e lart dhe personat me aftësi të zvogëluara fizike, shqisore ose mendore ose mungesë përvoje dhe njohurish nëse kanë qenë…

COPPERCHEF 1 tigan – 6 mënyra për të gatuar! Udhëzues Përdorues

1 tigan – 6 mënyra për të gatuar! Ziej · Piqni · Skuqini · Skuqni · Avull · Ziejini Për të parë të gjithë koleksionin tonë të produkteve Copper Chef dhe të gjithë aksesorët e tjerë të disponueshëm, ju lutemi vizitoni: CopperChef.com Veshje jongjitëse Cerami-Tech Edhe Ngrohje e mirë për të gjitha sipërfaqet Pastrim i lehtë Qëndrueshëm, njollos -Veshje rezistente ndaj temperaturës Veshje rezistente deri në 850°F…

Manuali i përdorimit të fshesës me korrent 3-në-1 të Kogan

Kogan KAVACSTM31A Fshesë me korrent 3 dhe 1 me avull Udhëzues për përdorim SIGURIA & PARALAJMRIMET Lexoni të gjitha udhëzimet në këtë udhëzues përdoruesi para se të përdorni këtë pajisje. Mbani këtë udhëzues për përdorim në të ardhmen. Kur përdorni një pajisje elektrike, duhet të respektohen masat paraprake themelore, duke përfshirë sa vijon: KUJDES: Për të zvogëluar rrezikun e zjarrit, goditjes elektrike ose lëndimit: Fëmijët duhet të…