Spotify Connect - Filloni

Spotify Connect Me Spotify Connect, ju mund të dëgjoni në altoparlantë, TV dhe pajisje të tjera duke përdorur aplikacionin Spotify si telekomandë. Shikoni Spotify Kudo për pajisje të përputhshme. Nëse nuk i shihni tuajat atje, mund të kontrolloni me prodhuesin. Filloni Së pari, sigurohuni: Të gjitha pajisjet janë në të njëjtin rrjet WiFi. Aplikacioni juaj Spotify është […]