Manuali i përdoruesit për masazhues trupi me dy fuçi me karikues HOMEDICS SP-180J-EU2

Mësoni se si të përdorni masazhuesin trupi të rikarikueshëm me dy fuçi pa tela SP-180J-EU2 me këto udhëzime të thjeshta për t'u ndjekur. Ky masazhues i gjithanshëm mund të përdoret në qafë, shpatulla, shpinë, këmbë, krahë dhe këmbë. Vjen me një garanci 3-vjeçare dhe rripa të shkëputshëm për komoditet të shtuar. Koha e karikimit është 5 orë me deri në 2 orë përdorim me një karikim të plotë.