Manuali i Udhëzimeve LOWES 4139434 Sierra Pale Oak

LOWES 4139434 Sierra Pale Oak EMRI I PRODUKTIT: SIERRA PALE OAK KUJDES: Përdorni syze sigurie dhe doreza kur prisni dysheme të petëzuara. Dyshemetë e petëzuara do të krijojnë pluhur druri; përdorni gjithmonë një maskë mbrojtëse kundër pluhurit dhe prejeni produktin në një zonë të ajrosur mirë. Asnjëherë mos prekni skajet e gjata; prekni vetëm siç udhëzohet në këtë udhëzues. Asnjëherë mos përdorni mjete të dizajnuara…