Manuali i udhëzimeve për masazhuesin e qafës Shiatsu pa tela Homedics NMS-390HJ

Zbuloni të gjitha udhëzimet e rëndësishme të sigurisë, informacionin e garancisë dhe udhëzimet për përdorimin e masazhuesit të qafës Shiatsu pa tela NMS-390HJ nga Homedics. Mbani qafën tuaj pa dhimbje me këtë pajisje të përshtatshme dhe të sigurt.

Manuali i përdorimit COMFIER CF-3603U 10 Motors Massage Mats with Shiatsu Neck Massager

Siguroni përdorimin e sigurt të dyshekut tuaj masazhues Comfier CF-3603U 10 Motors me masazhuesin e qafës Shiatsu me këto udhëzime. Mbajeni larg ujit, mos e tejkaloni kohën e rekomanduar të masazhit dhe shmangni përdorimin gjatë shtatzënisë ose kushteve të caktuara mjekësore. Përfitoni sa më shumë nga tapeti juaj i masazhit.

Manuali i përdorimit të masazhuesit të qafës AmaMedic AM-4123 Shiatsu

Mësoni se si të përdorni në mënyrë të sigurtë dhe efektive masazhuesin e qafës AmaMedic AM-4123 Shiatsu me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Ndiqni udhëzimet dhe masat paraprake për të shmangur lëndimet dhe për të siguruar funksionimin e duhur. Mbajeni këtë manual për referencë në të ardhmen.