Manuali i Udhëzimeve ALORAIR Sentinel HDi90 Dehumidifier with Pump

ALORAIR Sentinel HDi90 Dehumidifier me Garanci Pompe Regjistrim Urime për blerjen e një Dehumidifier Sentinel të ri. Dehumidifikuesi juaj i ri vjen me një plan garancie të zgjatur. Për t'u regjistruar, thjesht plotësoni dhe ktheni formularin e garancisë të dhënë në kutinë tuaj të dehumidifikuesit. Sigurohuni që të shënoni numrin serial të dehumidifikuesit pasi do t'ju duhet për regjistrim. Siguria…

Udhëzime për dehumidifikuesin ALORAIR Sentinel HDi90

Manuali i udhëzimeve PureAiro HEPA Max 770 Air Scrubber Modeli#: Sentinel HDi90 Furnizimi me energji elektrike: 110/120VAC, 60 Hz, 5.5–Amps Ftohësi i motorëve të mbrojtur termikisht: R410a, 24.3 Ounces Presioni maksimal i projektimit: 35 Bar Ana e lartë…………… 15 Bar Kapaciteti i anës së ulët: 90 PPD @ 80°F, 60% RH Numri i serisë: S01055 Prodhuar në PRC Data 2019 -01-09 KONFORM ME UL STD.507…

Manuali i përdorimit të dehumidifikuesit të bodrumit me pompë ALORAIR Sentinel HDi90

Sentinel HDi90 Basement Dehumidifier with Pump User Manual  AlorAir Solutions INC. Add:14752 Yorba Ct Chino CA 91710 US Tel: 1-888-990-7469 E-mail: sales@alorair.com Specifications are subject to change without notice. Warranty Registration Congratulations on purchasing a new Sentinel Dehumidifier. Your new dehumidifier comes with an extended warranty plan. To register, simply fill out and return the …

Udhëzues instalimi ALORAIR Sentinel HDi90

ALORAIR Sentinel HDi90 Udhëzuesi i Instalimit Regjistrimi i Garancisë Urime për blerjen e një Dehumidifier të ri Sentinel. Dehumidifikuesi juaj i ri vjen me një plan garancie të gjerë. Për t'u regjistruar, thjesht plotësoni dhe ktheni formularin e garancisë të dhënë në kutinë tuaj të dehumidifikuesit. Sigurohuni që të shënoni numrin tuaj serik të dehumidifikuesit pasi do t'ju nevojitet për regjistrim. Shënime sigurie…