Manuali i udhëzimeve për masazhuesin e shpinës dhe shpatullave HOMEDICS SBM-179H-GB Shiatsu

Ky manual udhëzimi është për masazhuesin Homedics SBM-179H-GB Shiatsu Back & Shoulder. Ai përfshin masa paraprake të rëndësishme sigurie, udhëzime për përdorim dhe mirëmbajtje, dhe informacion mbi përdorimin e synuar të produktit. I përshtatshëm për fëmijët e moshës 8 vjeç e lart dhe ata me aftësi të kufizuara fizike. Mbajeni larg lagështirës dhe përdorni pajisje që nuk rekomandohen nga Homedics.