Manuali i udhëzimeve të furrës me mikrovalë me rreze SAMSUNG ME21R7051SS

ME21R7051SS Range Microwave Oven Installation Instructions Over The Range Microwave Oven BEFORE YOU BEGIN (Read these instructions completely and carefully.) IMPORTANT Save these instructions for local inspector’s use. IMPORTANT Observe all governing codes and ordinances. · Note to Installer – Be sure to leave these instructions with the Consumer. · Note to Consumer – Keep …

Udhëzues për instalimin e furrës me mikrovalë me rreze SAMSUNG ME4000R

ME4000R Range Microwave Oven Installation Instructions Over The Range Microwave Oven BEFORE YOU BEGIN (Read these instructions completely and carefully.) IMPORTANT Save these instructions for local inspector’s use. IMPORTANT Observe all governing codes and ordinances. · Note to Installer – Be sure to leave these instructions with the Consumer. · Note to Consumer – Keep …

Manuali i përdorimit të transmetuesit WI-FI SAMSUNG WCA720M

SAMSUNG WCA720M WI-FI TransceiverIMPORTANT NOTES Before operating the appliance, please read the instruction manual and follow the instructions provided. The manufacturer is not liable for any damages resulting from use of the appliance contrary to its intended use or inappropriate use. Keep the instruction manual for future reference. The appliance is intended for home use …

Manuali i përdorimit të PC Tablet SAMSUNG T805

Informacione për sigurinë dhe paralajmërimin e PC Tablet SAMSUNG T805 PARALAJMËRIM! Furnizimi kryesor: Kjo pajisje është projektuar për të funksionuar nga një furnizim me energji elektrike 100-240 Volt, 50/60 Hz. Përdorimi i burimeve të tjera të energjisë mund të dëmtojë këtë pajisje. Kontrolloni që vëlltage shënuar në pllakën e karakteristikave të vendosura në pjesën e pasme të përshtatësit të rrymës thotë 100-240 V. Të…

Manuali i përdorimit të televizorit inteligjent SAMSUNG UN43AU7000F UHD 4K

TV inteligjent SAMSUNG UN43AU7000F UHD 4K Faleminderit që bletë këtë produkt Samsung. Për të marrë një shërbim më të plotë, ju lutemi regjistroni produktin tuaj në www.samsung.com Modeli Serial Nr. (vetëm në Meksikë) Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na telefononi në 800-SAMSUNG për ndihmë. Shifrat dhe ilustrimet janë dhënë vetëm për referencë dhe mund të ndryshojnë nga ato aktuale…

Manuali i përdorimit të TV QLED inteligjent SAMSUNG Q60A 50 inç HDR 4K UHD

TV inteligjent SAMSUNG UN43AU7000F UHD 4K Faleminderit që bletë këtë produkt Samsung. Për të marrë një shërbim më të plotë, ju lutemi regjistroni produktin tuaj në www.samsung.com Modeli Serial Nr. (vetëm në Meksikë) Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na telefononi në 800-SAMSUNG për ndihmë. Shifrat dhe ilustrimet janë dhënë vetëm për referencë dhe mund të ndryshojnë nga ato aktuale…

Udhëzues përdorimi i kabinetit me avull SAMSUNG DF10A9500CG për kujdesin e rrobave

Udhëzuesi i produktit AirDresser Grand DF10A9500CG i disponueshëm në produktin e përfunduar me pasqyrëview DF10A9500CG AirDresser Grand Clothing Care System me Steam Refresh and Sanitize Titulli i produktit AirDresser Grand Clothing Care System with Steam Refresh and Sanitize Product Përshkrim i shkurtër (58 karaktere) Mënyra e re për të freskuar dhe dezinfektuar veshjet tuaja në shtëpi. Përshkrimi i gjatë i produktit (197 karaktere)…

Udhëzues përdorimi i tharëses me tharëse SAMSUNG DF60A8500CG

Udhëzuesi i produktit AirDresser DF60A8500CG i disponueshëm në produktin e përfunduar me pasqyrëview DF60A8500CG Sistemi i kujdesit të veshjeve të parukierëve me avull Refresh and Sanitize parukeri Guida e produktit Produkti mbiview Titulli i produktit floktar Sistemi i kujdesit për veshjet me avull Refresh and Sanitize Produkti Përshkrim i shkurtër (58 Karaktere) Mënyra e re për të freskuar dhe dezinfektuar veshjet tuaja në shtëpi. Përshkrimi i gjatë i produktit (156…

SAMSUNG QM32R-A 32 inç FHD Signage ekran TV Udhëzues përdorimi

QM32R-A 32 inç FHD ekran me sinjalistikë TV Udhëzuesi i përdorimit QM32R-A QM32R-AN QM43R-A QM50R-A QM55R-A QM65R-A QM75R-A QM32R-B QM43R-B QM50R-B QMB55R-B QM65R-B QM75R-B * Ngjyra dhe pamja mund të ndryshojnë në varësi të produktit dhe përmbajtja në manual mund të ndryshojë pa njoftim paraprak për të përmirësuar performancën. * Shkarkoni përdoruesin…

SAMSUNG VS15A6032R7 Jet 60 Pet Cordless Stick Vacuum

Produkt me vakum SAMSUNG VS15A6032R7 Jet 60 Pet Cordless Stick Mbiview VS15A6032R7 Titulli i produktit VS15A6032R7 – Samsung Jet™ 60 Pet Cordless Stick Stick Produkti Përshkrim i shkurtër (239 karaktere) Fshesë me korrent Samsung Jet™ 60 Pet ka një dizajn të lehtë dhe të manovrueshëm plus një bateri të lëvizshme deri në 40 minuta kohë të gjatë pastrimi. Mini…