Manuali i udhëzimeve për litarin poliestër me gërshetë të dyfishtë VEVOR DLSBZ12

Ky manual përdorimi ofron udhëzime për përdorimin e sigurt të litarit poliestër me gërshetë të dyfishtë VEVOR DLSBZ12 me skajet e syrit të unazës fundore. Ai përfshin gjithashtu informacion mbi standardet e sigurisë GB 24543-2009 për litarët e përdorur në operacionet në lartësi të mëdha. Sigurohuni që të përgatitet dhe inspektohet siç duhet përpara përdorimit.

Manuali i përdorimit të litarit elastik irudek 3703238180210

Merrni udhëzime të hollësishme për përdorimin e litarit elastik të sigurisë 3703238180210 nga Irudek. Ky manual përdorimi përfshin informacionin e produktit dhe udhëzimet e përdorimit për të siguruar përdorim të sigurt dhe efektiv. Gjeni gjithçka që duhet të dini për litarin elastik në këtë udhëzues gjithëpërfshirës.

Manuali i përdorimit të litarit varëse Bailey 141483

Litari varëse 141483 është një aksesor montimi për produktet Bailey Electric & Electronics. Ky manual përdorimi ofron informacione për produktin, specifikime teknike dhe udhëzime instalimi për të pezulluar në mënyrë të sigurt produktin tuaj nga një tavan ose strukturë e sipërme. Ndiqni hapat dhe siguroni lidhjen e duhur për përdorim të sigurt.

Manuali i udhëzimeve për litarin e sigurisë MONACOR TAR-603SAVEB

Merrni informacion të plotë për Litarin e Sigurisë MONACOR TAR-603SAVEB me një ngarkesë maksimale prej 20 kg. Ky litar i certifikuar vjen në një gjatësi prej 60 cm me një veçori të instalimit të shpejtë të lidhjes. Siguroni siguri maksimale gjatë përdorimit të njësive të efektit të dritës së varur me këtë litar sigurie të zezë.

EDELRID Performance Static 11 mm WebLidhja Manuali i Udhëzimit të Litarit

Ky manual përdorimi ofron udhëzime dhe terminologji të hollësishme për EDELRID Performance Static 11 mm WebLidhja e litarit, duke përfshirë paralajmërimet e sigurisë dhe udhëzimet e instalimit. Mësoni rreth veçorive të litarit, të tilla si shiriti mbajtës i ngarkesës dhe shtresa treguese e rënies, për të siguruar përdorimin e duhur.