Manuali i përdorimit të shiritit të dritës me komandim të telekomandës Aura

Manuali i përdorimit të shiritit të dritës për ndryshimin e ngjyrave me telekomandë Aura Përvoja përfundimtare në shtëpi Jepini dhomës tuaj të ndenjes në shtëpi një kthesë unike atmosferike me dritat LED ColorStrip nga tzumi. I projektuar me një ngjitës të sigurt ngjitës, ky ndriçues shumëngjyrësh mund të fiksohet drejtpërdrejt në pjesën e pasme të ekranit të televizorit ose kompjuterit tuaj, duke përmirësuar kinemanë tuaj në shtëpi…

Udhëzime për telekomandën e hyrjes pa çelës VOFONO HYM0120

KEY FOB MANUAL — Introduction — Thanks for purchasing our product. This is an aftermarket key replacement for your lost or broken key. Its function and appearance are the same as the original. Please read the instruction clearly before you use the replacement. — About VOFONO — VOFONO focuses on this line for more than …

Manuali i përdorimit të telekomandës HSH RC20R TV

HSH Management Services Ltd. Research & Technology TV Remote User Manual  Introduction The TV remote provides accessibility and feature functionality for the TV, Movie, Chromecast, HDMI and Bluetooth input. Touch Screen Buttons Touch Screen buttons to access the various feature functionality for the entertainment system A. TV Access: Press the TV icon to turn on …

Remote Pro NiceHome FILO 400 Remote Instructions

Remote Pro NiceHome FILO 400 Remote Program NiceHome FILO Remote (Mode 1) Remove the cover of the motor Press and hold button L4 on the motor until the LED comes on solid then let go In less than 10 seconds press any button on the remote and let go atter the L4 LED flashes 3 …

Udhëzuesi i përdorimit të televizorit të zjarrit Alexa Voice

Udhëzuesi i përdorimit të telekomandës Alexa Voice Konfiguroni telekomandën tuaj Fire TV Alexa Voice Futja e përfshirë me bateri AAA Hiqni derën e baterisë dhe futni bateritë në telekomandën Alexa Voice. Çiftoni telekomandën me Fire TV-në tuaj Duhet të çiftoni telekomandën tuaj të re me Fire TV-në tuaj. Zgjidhni opsionin më poshtë që i përshtatet situatës suaj. …

Manuali i udhëzimeve të MerchSource 1014318 Selfie Unaza Drita e dyshemesë në këmbë me telekomandë

MerchSource 1014318 Selfie Ring Light Floor Standing with Remote CONTENTS Circular Base Telescoping rod w/selfie light & device mount USB power cable (connected to circular base and telescoping rod) Bluetooth® remote with strap CR2032 3V lithium battery (installed in remote) FEATURES 10 different light colors including warm, cool, and neutral white lights USB cable (6 …

Udhëzuesi i përdorimit të teknologjisë elektronike Jiang Xi Guanjiarui GJRKT1942 Smart Remote

Jiang Xi Guanjiarui Electronic Technology GJRKT1942 Smart Remote User Guide POWER: To set the TV to Standby or Power On modes. INPUT: Open Input menu(TV, HDM11,HDM12,etc). : Press to open NETFLIX. : Press to open the YouTube. : Press to open the Google Play store. : Press to open the Prime Video. CC: Press to …

Udhëzuesi i përdorimit të telekomandës BraunAbility 427360

BraunAbility 427360 Telekomanda Si të instaloni marrësin e telekomandës BraunAbility Zgjidhni vendosjen, në ose afër modulit të pompës. Sigurohuni që butoni Teach-in në marrës të jetë i lehtë për t'u aksesuar. Montoni marrësin në hapin 3. Lidhni kabllon e furnizuar të përshtatësit midis Carodoor dhe marrësit. Montoni marrësin sipas ilustrimit…

Udhëzime për telekomandën Bluetooth CELESTRON X9

PERDORIMI I TEKONTROLLIT BLUETOOTH Për të futur ose zëvendësuar baterinë, vendoseni gishtin e madh në qendër të kapakut të pasmë. duke shtypur nga brenda dhe duke rrëshqitur poshtë, hiqni derën e baterisë. Bateria CR2032; duhet të futet me anën pozitive (+) të kthyer nga lart. Zëvendësoni kapakun. Shtypni dhe mbani butonin në telekomandë për 5…