anko 43245239 Udhëzime për kompletin e varur në mur Macrame Rainbow

Mësoni se si të krijoni një varëse muri të bukur me ylber me kompletin e varur në mur Macrame Rainbow Anko 43245239. Ndiqni udhëzimet hap pas hapi për të krijuar një dekor mahnitës për shtëpinë tuaj. Prodhuar në Kinë dhe në dispozicion në Australi dhe Zelandën e Re.