SAMSUNG QM98T-B 98 inç UHD Standalone Signage Smart Signage Udhëzues përdorimi

M98T-B Ekrani inteligjent me sinjalistikë të pavarur UHD 98 inç Udhëzuesi i përdorimit Ekrani inteligjent me sinjalistikë të pavarur UHD * Ngjyra dhe pamja mund të ndryshojnë në varësi të produktit dhe përmbajtja në manual mund të ndryshojë pa njoftim paraprak për të përmirësuar performancën. * Shkarkoni manualin e përdorimit nga Samsung-u i mëposhtëm Webfaqe…