DOSS Extreme Boom Pro Wireless Portable Waterproof Speaker User Guide

Learn how to use the Extreme Boom Pro Wireless Portable Waterproof Speaker with this user manual. Find specifications, usage instructions, and button functions for this powerful and versatile speaker.

Manuali i përdorimit të altoparlantit portativ të papërshkueshëm nga uji JBL GO 3 Squad

Gjeni manualin e përdorimit për altoparlantin portativ të papërshkueshëm nga uji JBL's GO 3 Squad, si dhe për modele të tjera si Flip 6 Red dhe Wave 100TWS Ivory. Mësoni si ta përdorni me lehtësi altoparlantin tuaj GO 3 rozë ose të bardhë.

Udhëzues përdorimi i altoparlantit portativ të papërshkueshëm nga uji JBL CHARGE 5

Mësoni rreth altoparlantit portativ të papërshkueshëm nga uji JBL CHARGE 5 me këtë manual përdorimi. Mësoni për lidhjen e tij Bluetooth, bankën e energjisë dhe specifikimet teknike për të përfituar sa më shumë nga altoparlanti juaj. Sigurohuni që të ndiqni paralajmërimet për të mbrojtur jetëgjatësinë e baterisë dhe për të shmangur dëmtimet nga ekspozimi ndaj lëngjeve.

Udhëzues përdorimi i altoparlantit portativ të papërshkueshëm nga uji JBL GO 3

Zbuloni altoparlantin portativ të papërshkueshëm nga uji JBL GO 3 me cilësi mbresëlënëse zëri dhe dizajn të qëndrueshëm. Ky manual përdorimi përfshin udhëzime për çiftimin e Bluetooth, specifikimet teknike dhe këshilla për kujdesin. Përfitoni deri në 5 orë muzikë dhe shijoni një vlerësim IP67 të papërshkueshëm nga uji dhe pluhuri.

Manuali i udhëzimeve të altoparlantëve portativë të papërshkueshëm nga uji artsound PWR01

Mësoni se si të përdorni altoparlantin portativ të papërshkueshëm nga uji ArtSound PWR01 me këtë manual përdorimi. Ndiqni udhëzimet hap pas hapi për të përdorur dhe karikuar në mënyrë të sigurt altoparlantin tuaj. Manuali përfshin diagrame dhe udhëzime sigurie. Përfitoni sa më shumë nga altoparlanti juaj PWR01 me këtë udhëzues gjithëpërfshirës.

Manuali i udhëzimeve të altoparlantëve portativë të papërshkueshëm nga uji artsound PWR02

Mësoni se si të përdorni altoparlantin portativ të papërshkueshëm nga uji ArtSound PWR02 me këtë manual përdorimi. Zbuloni diagramin e produktit dhe udhëzimet e thjeshta për t'u ndjekur për të ngarkuar, ndezur/fikur dhe përdorur altoparlantin. Mbajeni këtë manual në dispozicion për referencë në të ardhmen.

Udhëzues përdorimi i altoparlantit CREATIVE MUVO GO portativ Bluetooth 5.3 i papërshkueshëm nga uji

Mësoni se si të përdorni altoparlantin tuaj Portativ Creative MUVO GO, i papërshkueshëm nga uji, Bluetooth 5.3 me këtë udhëzues shumëgjuhësh të fillimit të shpejtë. Zbuloni se si të çiftoni altoparlantin tuaj, të kontrolloni volumin dhe riprodhimin, të kontrolloni nivelet e baterisë dhe të përdorni funksionin Wireless Stereo Link. Ekziston gjithashtu një opsion i rivendosjes master.

Udhëzues përdorimi i altoparlantit Bluetooth portativ i papërshkueshëm nga uji MONSTER Icon

Mësoni se si të përdorni altoparlantin tuaj portativ Bluetooth, të papërshkueshëm nga uji, Monster Icon me këtë udhëzues për fillimin e shpejtë. Lidhni, karikoni dhe çiftoni altoparlantin tuaj duke përdorur çiftimin manual ose me valë Bluetooth. Luaj muzikë me valë ose sinkronizoni dy altoparlantë ikonash së bashku për tingull të përmirësuar. Abonohu ​​në My Monster Audio për oferta ekskluzive dhe përditësime të produkteve. E përkryer për adhuruesit e muzikës në lëvizje, Monster Icon është një zgjedhje e besueshme dhe e qëndrueshme për aventurën tuaj të ardhshme.

Manuali i udhëzimeve të altoparlantëve portativë të papërshkueshëm nga uji Cotton On Usa 1684864

Mësoni se si të përdorni altoparlantin portativ të papërshkueshëm nga uji me manualin e udhëzimeve Style 1684864. Ky altoparlant me valë është i papërshkueshëm nga uji i shkallës IPx4 dhe përfshin një kabllo karikimi dhe rrip. Zbuloni specifikimet teknike dhe mënyrën se si ta çiftoni pajisjen tuaj me këtë altoparlant dalës 3W, i përsosur për t'u përdorur në dush ose në lëvizje.

Udhëzues përdorimi i altoparlantëve portativë të papërshkueshëm nga uji JBL Flip Essential 2

Ky manual përdorimi mbulon altoparlantin portativ të papërshkueshëm nga uji Flip Essential 2 nga JBL. Mësoni rreth çiftimit, karikimit, hidroizolimit me IPX7 dhe specifikimeve teknike si fuqia dalëse dhe jetëgjatësia e baterisë. Zbuloni këshilla për përdorimin si rëndësia e shpëlarjes së kimikateve ose kripës pas përdorimit dhe si të shmangni dëmtimin e altoparlantit duke e karikuar kur laget. Mbani Flip Essential 2 në formë të mirë duke ndjekur këto udhëzime.