Manuali i përdorimit të altoparlantëve portativ Bluetooth denver TSP-452

TSP-452 Altoparlantë portativ Bluetooth Manuali i përdorimit TSP-452 Altoparlantë portativë Bluetooth TSP-452 denver.eu 2022 Informacion mbi sigurinë Ju lutemi lexoni me kujdes udhëzimet e sigurisë përpara se të përdorni produktin për herë të parë dhe mbani udhëzimet për referencë në të ardhmen. Ky produkt nuk është një lodër. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Kujdes: Ky produkt përfshin një…

Manuali i përdorimit të altoparlantëve portativ Bluetooth JVC XS-N1112BA

Altoparlantë portativ Bluetooth JVC XS-N1112BA Udhëzime të rëndësishme sigurie Ju lutemi lexoni me kujdes të gjitha udhëzimet dhe ruajini për referencë në të ardhmen. Kur përdorni njësinë, duhet të ndiqen gjithmonë masat paraprake bazë të sigurisë, duke përfshirë sa vijon: Mbajeni këtë produkt dhe kabllon e tij të karikimit larg rrezeve të diellit direkte, nxehtësisë së tepërt ose materialeve të ndezshme. Mos e përdorni këtë produkt nëse…

Altoparlant dushi EBODA Bluetooth, Altoparlantë portativë Bluetooth, IP67 Altoparlant me valë i papërshkueshëm nga uji-Karakteristika të plota/Udhëzues përdorimi

Altoparlant dushi EBODA Bluetooth, Altoparlantë portativë Bluetooth, IP67 Specifikimet e altoparlantit pa tela i papërshkueshëm nga uji Dimensionet e produktit 4.37 x 3.89 x 2.21 Pesha e artikullit 7.8 ounces Bateritë 1 Kërkohet bateri litium-jon Lloji i altoparlantit Lloji montim në natyrë Lloji i papërshkueshëm nga uji në plazh, Mbështetje e veçantë e produktitX, Rekomanduar për përdorim në plazh Lundrues, funksion stereo i vërtetë Wireless, Bluetooth 7, altoparlant LED Bluetooth…

Altoparlantë portativë Bluetooth, altoparlantë të jashtëm me zë të lartë 30 W me funksione të plota me subwoofer/ Manuali i pronarit

  Altoparlantë portativë Bluetooth, Altoparlantë të jashtëm 30 W me zë të lartë me Specifikimet e nënvuferit FARMJA E FREKUNCËS SË RADIO: FM: 88-108 MHz, AM: 530-1710 KHz PËRGJEGJJA E FREKUNCËS: 125-6.3 KHz BVR 1.5P2CSY: : 5V Hyrje Kasetofonët janë të vegjël dhe të lëvizshëm, me kapëse rripi, kthim prapa, shpejt përpara, ndalo luajtjen dhe butonat e regjistrimit. …

Manuali i përdorimit të altoparlantëve portativ Bluetooth ROYQUEEN G30

Butonat dhe foleja dhe porta e altoparlantëve portativ Bluetooth ROYQUEEN G30 Shtypni shkurt kënga tjetër 1 Shtypni gjatë Rritni volumin i• Shtypni dy herë Kalo në dosjen tjetër (nën modalitetin e kartës TF} Shtypni shkurt Play/ Push / Hesht, ! Shtypni gjatë Pastro çiftimin Bluetooth Ndrysho këngën modaliteti i ciklit (nën modalitetin e kartës TF} Shtypje e shkurtër e mëparshme…

Udhëzues përdoruesi DENVER BTT-515 Altoparlantë portativ Bluetooth

BTT-515 Fillimi Hiqni altoparlantin nga kutia. Hiqni çdo paketim nga altoparlanti. Vendoseni paketimin brenda kutisë dhe ruajeni ose hidheni në mënyrë të sigurt. Në Box Bluetooth® LED Speaker Line-in Aux. Manuali i udhëzimeve për kabllon e karikimit të kabllove USB…