Manuali i udhëzimeve të PHLIPS DDLE801 Leading Edge Dimmer Controller

Mësoni se si të instaloni dhe përdorni kontrolluesin dimmer të skajit kryesor DDLE801 me këto udhëzime gjithëpërfshirëse të instalimit. Sigurohuni që pajisja juaj të jetë instaluar siç duhet nga një elektricist i kualifikuar dhe provoni çdo lamp dhe kombinim dimmer për pajtueshmëri. Ndiqni udhëzimet IEC 60364 për sistemet e automatizimit dhe kontrollit të ndërtesave. Filloni me DDLE801 sot.

Udhëzues përdorimi i PHLIPS Dawn CL258 LED për tavanin gri

Ky udhëzues përdorimi është për dritën e tavanit LED Dawn CL258 në gri. Numrat e modelit të produktit të mbuluar janë 9290025/50, 9290025/49 dhe 9290025/48. Prodhuar nga Philips, kjo dritë tavani LED është një zgjidhje ndriçimi me cilësi të lartë. Mbani hapësirën tuaj të ndritshme me këtë produkt të lehtë për t'u përdorur.

Manuali i udhëzimeve/udhëzimeve të plotë të veçorive të Philips Audio T5505

Mësoni gjithçka që duhet të dini për kufjet me valë Philips Audio T5505 me këtë manual përdorimi. Zbuloni veçoritë, specifikimet dhe udhëzimet për sigurinë e dëgjimit për të siguruar performancë optimale. Mbani kufjet tuaja në gjendje të mirë duke ndjekur këshilla dhe masa paraprake për mirëmbajtjen. E përkryer për këdo që dëshiron të përfitojë sa më shumë nga përvoja e karikimit, kufjeve, celularit dhe audios.

Udhëzues përdoruesi PHLIPS Steam Iron

Ky manual përdorimi për serinë Philips GC4500 ofron udhëzime të hollësishme për përdorimin e hekurit, duke përfshirë parametrat e temperaturës dhe rekomandimet për llojin e ujit. Mbani manualin dhe broshurën e rëndësishme të informacionit për referencë në të ardhmen. Regjistroni produktin tuaj në Philips.com/welcome për të marrë mbështetje.