Manuali i përdorimit të altoparlantit behringer VS1520 me performancë të lartë 600 vat

Manuali i përdorimit të altoparlantit behringer VS1520 EUROLIVE me Performancë të Lartë 600 Watt PA EUROLIVE VS1520/VS1220F/VS1220 Altoparlant PA me performancë të lartë 600 vat me këtë simbol 15″/12″ mbartëse të termave elektrikë 1.0″/XNUMX″. rrymë elektrike me përmasa të mjaftueshme për të përbërë rrezikun e goditjes elektrike. Përdorni vetëm kabllot e altoparlantëve profesionistë të cilësisë së lartë me priza TS ¼” ose mbyllëse me rrotullim…

Manuali i pronarit të altoparlantëve portativë PA të Better Bob Products PWRP3 P3

Better-Bob Better Bob Products Altoparlant PA portativ PWRP3 P3 Paraqitje KOLONA AKTIVE PA 3 KANAL 120 WATT ME 3 X 6.5 11 ALTOPARATORË Altoparlanti i kolonës Active Powerwerks P3 është një sistem personal PA i lehtë, i lëvizshëm, i thjeshtë për t'u përdorur, gjithëpërfshirës plotëson kërkesat unike të artistëve solo apo ansambleve të vogla. Ka 120 vat…

Altoparlant portativ Karaoke PA PYLE PWMA120BM AmpManuali i përdorimit të sistemit të lifierit dhe mikrofonit

Altoparlant portativ Karaoke PA PYLE PWMA120BM Amplifier dhe sistemi i mikrofonit PËRSHKRIMI I PRODUKTIT Player MP3 me valë BT i integruar. Mikrofon pa tel me një kanal të integruar dhe një hyrje MIC 6.35 mm për të lidhur MIC dinamik me tela. Dy persona mund të flasin ose të këndojnë në të njëjtën kohë. Kontrolle të veçanta të volumit MIC me tel/pa tel dhe MP3. Një dalje REC 3.5 mm mund të jetë…

Udhëzues përdorimi i sistemit të altoparlantëve PYLE PWMA50B kompakt dhe portativ me brez

PYLE PWMA50B kompakte dheamp; Udhëzuesi i përdorimit të Sistemit të Altoparlantëve PA portativ me brez beli Çfarë ka në kuti: Altoparlant kompakt PA AmpKufje lifier Përshtatës i energjisë për mikrofonin me rripin e brezit të belit Karakteristikat: Altoparlant kompakt, portativ dhe i fuqishëm PA AmpLifier Projects Your Voice Përfshin mikrofonin e kufjeve të përdorura për karaoke, kontrollin e turmës, prezantime Bateri të rikarikueshme të integruar, Jetëgjatësi deri në 8+ orë…

Manual përdoruesi PYLE 6.5 "Wireless BT Portable PA Speaker PPHP634B

PPHP634B 6.5'' Wireless BT Portable PA Altoparlant portativ PA & Karaoke Party Altoparlant audio me bateri të integruar të rikarikueshme, dritat ndezëse të festës, MP3/USB/ /FM Radio (240 Watt MAX) Manuali i përdorimit PARALAJMËRIM 1. MOS vendosni objekte sipër të pajisjes, pasi objektet mund ta gërvishtin pajisjen. 2. MOS e ekspozoni pajisjen ndaj papastërtisë ose pluhurit…

Manuali i Përdoruesit të Pakos së Sistemit të Altoparlantëve PYLE Portable PA

PyIeUSA.com PSUFM1280B Kompleti i Pakos së Sistemit Portativ PA Speaker me drita të integruara LED, bateri të rimbushshme, transmetim pa tel Bluetooth, mikrofon dore, MP3/USB/Micro SD/FM Radio (12 "" inç, 700 Watt) Për t'u siguruar që jeni merr përparim maksimaltagNga të gjitha ato që ka për të ofruar folësi, lexoni me kujdes këto udhëzime dhe përdorni grupin siç duhet. Sigurohuni që ta mbani këtë manual…

Manuali i përdorimit të altoparlantit Bluetooth Billboard PA BB2530

BALLBARD PORTTABLE PA SPEAKER Modeli # BB2530 Manuali i udhëzimit BANK PANEL Karakteristikat e produktit Shtrembërim ultra të ulët ampqark lifying Enkodim i integruar MP3 që mbështet diskun U Dizajn unik i pamjes akustike Qarku profesional kontrollues i trefishtë dhe fitimit të basit Bateri e integruar për aktivitete në natyrë Sistem i integruar i mikrofonit pa tel profesional Njësi profesionale me të folur me zë të lartë me efikasitet të lartë E përputhshme me DVDNCD/PC dhe të tjera burimet e zërit…