Manuali i përdorimit të rondele me ngarkesë të lartë Midea

UDHUZIMET DORACAKU DHE INSTALIMI P WasR PRDORIMIN E PARASHIKSOR P TopR NGARKIMIN E LART 3 muaj zgjatje* të periudhës së garancisë origjinale të kufizuar! Thjesht dërgoni një fotografi të dëshmisë tuaj të blerjes në: 1-844-224-1614 *Zgjatja e garancisë është për tre muaj menjëherë pas përfundimit të periudhës së garancisë origjinale të produktit. NUMRAT E MODELIT MLV45N1BWW MLV45N3BWW www.midea.com Furnizimi me energji elektrike: 120V Frekuenca: 60Hz Kapaciteti: 4.5 cu ft paralajmërim: Para përdorimit…