Udhëzues përdorimi i tastierës me gërshërë të hollë me madhësi të plotë të INSIGNIA NS-PK4KBB23 me valë

Mësoni gjithçka rreth veçorive dhe funksionaliteteve të tastierës me gërshërë me madhësi të plotë Wireless Slim Insignia NS-PK4KBB23 me këtë udhëzues gjithëpërfshirës të përdoruesit. Zbuloni se si të lidheni me valë duke përdorur Bluetooth ose USB, të kontrolloni funksionet audio dhe të rikarikoni baterinë e tastierës. E përputhshme me pajisjet Windows, macOS dhe Android, kjo tastierë përmban gjithashtu tregues LED dhe një bllok numrash me madhësi të plotë për futjen e saktë të të dhënave. Filloni shpejt me kabllon e karikimit USB-C të përfshirë dhe marrësin nano.