Udhëzuesi i përdorimit të kompletit të pajisjeve për zëvendësimin e montimit në mur INSIGNIA NS-HTBOLT1

INSIGNIA NS-HTBOLT1 Kompleti i pajisjeve për zëvendësim të montimit në mur KARAKTERISTIKAT Kompleti i plotë i harduerit për montimin e një televizori të ri në një montim ekzistues në mur Mbështet televizorët deri në 90 inç (matje diagonale) ose deri në 125 lbs. kur instalohet në përputhje me udhëzimet për montimin e televizorit dhe në mur Shënim: NUK përfshin pajisje për montimin e një mbajtëse televizori në…