Udhëzues përdorimi i kondicionerit portativ të serisë INSIGNIA NS

Kondicioner portativ i Serisë INSIGNIA NS Udhëzuesi i përdorimit Hyrje E RËNDËSISHME Njësia e kondicionerit duhet të ruhet dhe transportohet gjithmonë drejt, përndryshe mund të shkaktoni dëme të pariparueshme në kompresor. Në rast dyshimi, ju sugjerojmë të prisni të paktën 24 orë përpara se të filloni njësinë e kondicionimit. INFORMACION PËR SIGURINË Lexoni dhe mbani…

Udhëzues përdorimi i kondicionerit portativ INSIGNIA NS-AC10PWH9

Kondicioner portativ INSIGNIA NS-AC10PWH9 Kondicioner portativ INSIGNIA NS-AC10PWH9 Hyrje Urime për blerjen e një produkti Insignia me cilësi të lartë. NS-AC10PWH9 / NS-AC12PWH9 / NS-AC10PWH9-C / NS-AC12PWH9-C përfaqëson dizajnin më të fundit në ajër të kondicionuar portativ, i projektuar për performancë të besueshme dhe pa probleme. UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË KUJDES RREZIKU I GODITJES ELEKTRIKE MOS E HAPE këtë…