Manuali i udhëzimeve për ndërprerësin OLED të konsolës së dorës Nintendo HEG-001

Ndërprerësi OLED i konsolës së dorës Nintendo HEG-001 Sistemi Nintendo Switch™ është krijuar për lehtësinë e përdorimit. Për të filluar, ndiqni udhëzimet e konfigurimit në paketim. Mbështetja, udhëzimet dhe informacionet shtesë janë të disponueshme në support.nintendo.com/switch/setup Përditësimi i sistemit E RËNDËSISHME: ne mund t'i përditësojmë ose t'i ndryshojmë ato, tërësisht ose pjesërisht, pa njoftim për ju. Përditësime të tilla…

Manuali i përdorimit të Kontrolluesit të Lojërave Nintendo HAC043

Nintendo HAC043 Game Controller Kontrolluesi Nintendo 64 për sistemin Nintendo Switch~. Ky kontrollues është krijuar për përdorim me lojërat Nintendo 64 – Nintendo Switch Online. Përpara se të përdorni kontrolluesin për herë të parë, ngarkojeni dhe çiftojeni atë me një sistem Nintendo Switch. Butoni SYNC Bouton SYNC/Bot6n SYNC Udhëzime për çiftimin • Nga menyja HOME,…

Rocketfish RF-NSDKHU TV Dock Kit për Nintendo Udhëzues

Kompleti i bazës së TV-së për Nintendo® Switch™ dhe Switch™ OLED RF-NSDKHU/RF-NSDKHU2-C RF-NSDKH UW UDHËZUES PËR KONFIGURIM TË SHPEJTË PËRMBAJTJA E PAKETËS Përshtatësi i TV DOCK AC Udhëzues i konfigurimit të shpejtë Përpara se të përdorni produktin tuaj të ri. ju lutemi lexoni këto udhëzime për të parandaluar ndonjë dëmtim. Ju lutemi, shihni www.rocketfishproducts.com për Udhëzuesin më të fundit të Fillimit të Shpejtë dhe zgjidhjen e problemeve. TIPARET E pajtueshme me Nintendo Switch dhe Switch…

Udhëzues përdorimi i këllëfës dhe mbrojtësit të ekranit Nintendo 21728758 Switch Lite

Informacion mbi shëndetin dhe sigurinë e Nintendo 21728758 Switch Lite dhe këllëf mbajtës i ekranit. Dështimi për ta bërë këtë mund të rezultojë në lëndim ose dëmtim. Të rriturit duhet të mbikëqyrin përdorimin e këtyre produkteve nga fëmijët. PARALAJMËRIM – Të përgjithshme • Mbajini këto produkte dhe materiale paketimi larg nga të rinjtë…

Manuali i përdorimit të lojërave video Nintendo HAC-001 Neon Joy-Con

Nintendo Switch™ Nintendo Switch™ Lite Informacion i rëndësishëm Nintendo mund të ndryshojë specifikimet e produktit dhe ta përditësojë këtë informacion herë pas here. Versioni më i fundit i dokumentit "Informacion i rëndësishëm" është i disponueshëm në http://docs.nintendo-europe.com (Ky shërbim mund të mos jetë i disponueshëm në disa vende.) Përdorimi i këtij modaliteti të televizorit të konsolës (nuk zbatohet për Nintendo Switch Lite) Modaliteti i tavolinës ( jo…

Kufje për lojëra BEAVIIOO HH01 Udhëzues përdoruesi

Kufje për lojëra BEAVIIOO HH01 Udhëzues përdoruesi Përmbajtja e paketës përfundoiview PC/Mac & Mobile Setup Xbox One Setup PS4 Setup Zgjidhja e problemeve Këshilla për Shërbimin ndaj Klientit Mbështetje Teknike Chengdu Fengren Keji Co., Ltd. 1F Nr.251 Lianggang Avenue Liangjing Community Jinhuaqiao Street Wuhou District Chengdu Sichuan E-Mail: [email mbrojtur] MADE N CH KINA

Manuali i Përdoruesit të Sistemit Nintendo Super Argëtues

Informacion mbi shëndetin dhe sigurinë e sistemit Nintendo Super Entertainment Ju lutemi lexoni dhe vëzhgoni informacionin e shëndetit dhe sigurisë. Dështimi për ta bërë këtë mund të rezultojë në lëndim ose dëmtim. Të rriturit duhet të mbikëqyrin përdorimin e këtij produkti nga fëmijët. PARALAJMËRIM – Bateria Ndalo përdorimin e këtij produkti nëse bateria po rrjedh. Nëse lëngu i baterisë bie në kontakt…

Manuali i Përdoruesit Nintendo Switch

Informacion i rëndësishëm Nintendo Switch™ Nintendo Switch™ Lite Nintendo mund të ndryshojë specifikimet e produktit dhe ta përditësojë këtë informacion herë pas here. Versioni më i fundit i dokumentit "Informacion i rëndësishëm" është i disponueshëm në http://docs.nintendo-europe.com (Ky shërbim mund të mos jetë i disponueshëm në disa vende.) Përdorimi i këtij modaliteti të televizorit të panelit (nuk zbatohet për Nintendo Switch Lite) Modaliteti i tavolinës ( jo…

Manuali i Përdorimit i Nintendo Poké Ball Plus

Si ta lidh Poké Ball Plus me telefonin tim inteligjent? Shënim: Bluetooth-i duhet të aktivizohet në smartfonin tuaj që të lidhet Poké Ball Plus. Ju lutemi referojuni manualit të përdorimit të telefonit inteligjent ose më poshtë për detaje mbi aktivizimin e Bluetooth. Hapni aplikacionin Pokémon GO. Në ekranin kryesor, prekni ikonën Poké Ball në…

Manuali i Udhëzimeve NINTENDO amiibo

Broshurë udhëzimi NINTENDO amiibo MAB-NVL-C-EUR-WWW4 [0321-EUR-L1] Kjo vulë është siguria juaj që Nintendo ka riviewed këtë produkt dhe se ai ka përmbushur standardet tona për përsosmëri në mjeshtëri, besueshmëri dhe vlerë argëtuese. Kërkoni gjithmonë këtë vulë kur blini lojëra dhe aksesorë për të siguruar përputhshmëri të plotë me produktin tuaj Nintendo. Faleminderit që zgjodhët këtë…