Manuali i përdorimit të armës masazhuese HABYS Dual Pro

Zbuloni manualin dhe udhëzimet e përdorimit të Dual Pro Massage Gun. Siguroni përdorim të sigurt me mbikëqyrje për individët dhe fëmijët e dobët. Karikoni pajisjen për 3 orë për të shijuar rreth 4 orë funksionim. Ndryshoni me lehtësi kokat masazhuese dhe mbajini të sigurta në vend. Optimizoni përvojën tuaj të masazhit me Dual Pro Massager Gun.

breo Massagun S1 mini Pocket Pushet Masazhi Portativ i fuqishëm

Zbuloni se si të përdorni Massagun S1 mini Pocket Pocket Powerful Massage Gun me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Merrni udhëzime të hollësishme për të maksimizuar përfitimet e kësaj pistolete portative masazhi për relaksim dhe rikuperim përfundimtar.
Postuar neBro

Manuali i përdoruesit ITSU IS0131 Accu Massage Gun

Zbuloni se si ta përdorni me lehtësi armën për masazh IS0131 Accu! Mësoni rreth udhëzimeve të rëndësishme të sigurisë dhe këshillave të përdorimit të produktit për armën masazhuese ITSU Accu për të arritur rezultatet më të mira. E përkryer për përdorim personal, kjo pajisje nuk duhet të përdoret në pjesë të forta ose me kocka të trupit dhe fëmijët duhet të mbikëqyren.

Manuali i përdorimit të armës masazhuese anko ITGM-06

Mësoni se si të përdorni në mënyrë të sigurt armën masazhuese ITGM-06 me këtë manual përdorimi. Ndiqni të gjitha paralajmërimet dhe udhëzimet, duke përfshirë konsultimin me një mjek përpara përdorimit. Kjo pajisje jo mjekësore ofron një masazh të rehatshëm, por mos e përdorni kurrë në fytyrë ose në plagë të hapura. Udhëzimet për asgjësimin e baterive të përfshira.

Manuali i përdorimit të pistoletës për masazh me inde të thella HAVIT MG1505

Mësoni se si të përdorni siç duhet armën për masazh me inde të thella MG1505 me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Me gjashtë koka masazhi dhe 20 nivele shpejtësie, kjo pajisje portative e rikarikueshme redukton në mënyrë efektive dhimbjen dhe shqetësimin e muskujve. Mbajeni manualin për referencë në të ardhmen dhe kontaktoni mbështetjen e klientit për çdo pyetje.

Manuali i përdorimit të armës masazhuese Bob AND Brad D6 Pro-C

Manuali i përdorimit të armës masazhuese D6 Pro-C tani është i disponueshëm në format PDF. Ky udhëzues gjithëpërfshirës mbulon gjithçka që ju duhet të dini rreth përdorimit të masazhuesit tuaj D6 Pro-C, duke përfshirë detaje mbi modelet D6 Pro-A dhe D6 Pro-C. Përfitoni sa më shumë nga pistoleta juaj masazhuese me këtë manual informativ.