Manuali i Udhëzimeve të Mbështjellësit të Karikimit me valë magnetike GTL G903 3 në 1

Manuali i përdorimit G903 3-në-1 Magnetic Wireless Charging Pad ofron udhëzime se si të karikoni një iPhone, AirPods dhe një iWatch njëkohësisht. Me një portë Type-C për furnizim me energji elektrike, është e lehtë për t'u përdorur. Manuali përfshin specifikime dhe paralajmërime për të siguruar funksionimin optimal të produktit.

Manuali i Udhëzimeve të Mbështjellësit të Karikimit me valë magnetike GTL G901 3 në 1

Mësoni se si të përdorni G901 3-në-1 Mbushjen e karikimit me valë magnetike me këtë manual përdorimi. Karikoni iPhone, AirPods dhe iWatch tuaj njëkohësisht me këtë bllok të përshtatshëm karikimi. E pajisur me karikim me valë magnetike dhe drita treguese për përdorim të lehtë. Rekomandohet për përdorim me përshtatësin QC3.0 ose PD. Specifikimet përfshijnë vëllimin e hyrjestage prej 9V 2A dhe fuqi dalëse 18W (Max). Paralajmërime të përfshira për performancën optimale të karikimit.

Manuali i përdorimit të bllokut të karikimit me valë magnetike të shpejtë PURE 63900PG 15W

Mësoni se si të përdorni bllokun e karikimit me valë magnetike të shpejtë 63900PG 15W me këtë manual përdorimi. Zbuloni specifikimet, masat paraprake dhe deklaratën e FCC të ekspozimit ndaj rrezatimit për të siguruar karikim të sigurt dhe efektiv. I pajtueshëm me kutitë MagSafe®, ky produkt PURe geaR është një zgjidhje e përshtatshme për karikim të shpejtë me valë.

anko 43243471 Manuali i përdorimit të jastëkut të karikimit me valë magnetike

Mësoni se si të përdorni Mbushjen e karikimit me valë magnetike Anko 43243471 me këtë manual përdorimi. Ngarkoni me lehtësi çdo pajisje të përputhshme me valë duke përdorur kabllon USB-C dhe arrini karikim të shpejtë me një përshtatës Quick Charge 3.0. Ndiqni masat paraprake të sigurisë për të shmangur dëmtimet dhe ndërhyrjet e mundshme për pajisjet mjekësore.

Manuali i përdorimit të bllokut të karikimit me valë magnetike VINCI KSNY00XC

Mësoni se si të përdorni jastëkun e karikimit me valë magnetike KSNY00XC me këtë manual përdorimi. Merrni detaje mbi specifikat, instalimin dhe shënimet e rëndësishme. E përputhshme me të gjitha pajisjet standarde Qi dhe mbështet karikimin e shpejtë kur përdoret me një përshtatës standard të rrymës së protokollit PD.

Manuali i përdorimit të bllokut të karikimit me valë magnetike YiFeng M13 2 në 1

Mësoni se si të përdorni M13 2 në 1 Mbushja e karikimit me valë magnetike me këtë manual përdorimi. E pajtueshme me iPhone 13 dhe Apple Watch 7, kjo jastëk karikon dy pajisje njëherësh. Ndiqni udhëzimet dhe zgjidhni çdo problem për një përvojë karikimi pa probleme.

Udhëzues për instalimin e panelit të karikimit me valë magnetike DIGITUS DA-10080

Learn how to efficiently charge your iPhone 12/13 with the DIGITUS DA-10080 Magnetic Wireless Charging Pad. This inductive charger, optimized for Apple's Mag Safe technology, comes with a USB-C cable for easy connection. Find out more about its features and compatibility in the user manual.

Manuali i përdorimit të jastëkut të karikimit me valë magnetike CHOETECH T580-F

Mësoni se si të përdorni jastëkun e karikimit me valë magnetike CHOETECH T580-F me këtë manual përdorimi. E pajtueshme me pajisjet e aktivizuara me Qi, karikimi i shpejtë kërkon një përshtatës të karikimit të shpejtë. Mbani kartat me çip magnetik dhe pajisjet mjekësore të paktën 20 cm larg. FCC në përputhje me një garanci 18-mujore.