logitech Rally Bar Huddle and Tap IP Video Conferencing System Instructions

Learn how to set up and use the Logitech Rally Bar Huddle & Tap IP video conferencing system with this user manual. With a 4K camera and clear audio, this system is perfect for small meeting rooms. Compatible with popular video conferencing platforms like Zoom and Microsoft Teams.

Logitech H800 Wireless Headset Instruction Manual

Get the most out of your Logitech H800 Wireless Headset with this detailed instruction manual. Learn how to connect via Bluetooth, adjust settings and troubleshoot common issues. Perfect for owners of this popular headset model.

Logitech 960-001281 StreamСam WebSpecifikimet e kamerës dhe fleta e të dhënave

Mësoni gjithçka rreth Logitech 960-001281 StreamСam Webkamera me këtë manual gjithëpërfshirës të përdoruesit. Zbuloni veçoritë, specifikimet teknike dhe kërkesat e sistemit për këtë kamerë premium, e krijuar për krijuesit e përmbajtjes dhe transmetuesit. Përfitoni sa më shumë nga Logitech StreamCam me softuerin e avancuar Logitech Capture dhe opsionet e gjithanshme të montimit. Porosit tani dhe ndaje pasionin tënd me botën.

Manuali i përdorimit të kasës së tastierës me prekje logitech 920-009952 Folio

Zbuloni manualin e përdorimit të këllëfës së tastierës me prekje 920-009952 Folio me udhëzime se si të përdorni këtë kasë të tastierës me prekje Logitech. E përkryer për të shkruar dhe mbrojtur pajisjen tuaj, kjo këllëf tastierë është një aksesor i domosdoshëm. Merrni manualin sot.

Specifikimet dhe fleta e të dhënave të kufjeve me tela stereo Logitech H150

Merrni telefonata të qarta dhe të qarta me kufjet me tela stereo Logitech H150. Mikrofoni i anulimit të zhurmës redukton zhurmën e sfondit ndërsa shiriti i rregullueshëm i kokës dhe kupat e veshit me shkumë ofrojnë një përshtatje të personalizuar. Me kontrollet në linjë, mund të rregulloni volumin dhe të çaktivizoni mikrofonin me lehtësi. Shikoni specifikimet dhe fletën e të dhënave për më shumë informacion.

Manuali i përdorimit të tastierës dhe miut pa tela Logitech MK520

Mësoni se si të përdorni kombinimin e tastierës dhe miut me valë Logitech MK520 me këtë manual të detajuar të përdoruesit. Zbuloni veçori si navigimi multimedial, menaxhimi i baterisë dhe përdorimi i tastit F. Shkarkoni softuerin Logitech SetPoint për personalizim të mëtejshëm. Mbani tastierën dhe miun tuaj në funksion për vitet e ardhshme me modalitetin e gjumit të baterisë. Kontrolloni me lehtësi nivelet e baterisë duke përdorur treguesin LED të tastierës.

Manuali i përdorimit të tastierës dhe miut pa tela Logitech MK710

Mësoni se si të përdorni kombinimin e tastierës dhe miut me valë Logitech MK710 me këtë manual përdorimi. Personalizo deri në 14 butona në tastierë dhe 6 butona në maus me softuerin Logitech SetPoint. Shijoni deri në tre vjet jetëgjatësi baterie dhe modalitet të përshtatshëm të gjumit për të dyja pajisjet.

logitech JNZA00178 Wireless Lightspeed Gaming Headset

Mësoni gjithçka që duhet të dini rreth udhëzimeve të përdorimit të sigurt të kufjeve JNZA00178 Wireless Lightspeed Gaming me këtë manual përdorimi informativ. Merrni informacione të rëndësishme të sigurisë, pajtueshmërisë dhe garancisë për të siguruar performancë optimale dhe për të mbrojtur dëgjimin tuaj gjatë përdorimit të këtij produkti Logitech.