Udhëzuesi i përdorimit të altoparlantit inteligjent Wi-Fi të JBL Link Music

Mësoni se si të konfiguroni dhe përdorni altoparlantin Wi-Fi të JBL Link Music me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Zbuloni specifikimet teknike, duke përfshirë fuqinë dalëse 20 W RMS dhe rrjetin pa tel 802.11 A/B/G/N/AC. E përkryer për këdo që kërkon të përfitojë sa më shumë nga Altoparlanti i tyre inteligjent Wi-Fi Link Music.