SOAR NCAA Mississippi Old Miss Rebels Shockbox LED Wireless Speaker Bluetooth

SOAR NCAA Mississippi Old Miss Rebels Shockbox LED Wireless altoparlanti LED TEKNOLOGJIA E LIDHJES: Bluetooth, USB LLOJI I ALTOPARTATORIT: Bluetooth MARKA: SOAR EMRI MODEL: Shockbox LED altoparlant Bluetooth PËRDORIMET E REKOMANDUARA PËR PRODUKTIN: Muzikë, Camping BLUETOOTH: 5.0 RAM ME LAN: 30 Ft. KOHA E FLASËSISË: 5 orë NGJYRA: Ngjyra e ekipit DIMENSIONET E PAKETËS SË ARTIKUJT LXWXH: ‎7.01 x…

KIT LOWES WIRELESS LED MAGNETIKE TË RËRKIMIT DRETËKËNDËSHORË Manuali i Pronësisë

LOWES LED WIRELESS MAGNETIC RECTANGULAR LIGHT RORKING KIT Manuali i pronarit Lexoni të gjithë manualin përpara se të përdorni këtë produkt! Komplet dritash tërheqëse drejtkëndore magnetike me valë LED për automjete nën 80 inç gjerësi Ky produkt është menduar për përdorim të përkohshëm për të siguruar bisht lamp funksionin si dhe treguesin e ndalimit dhe kthesës kur tërhiqni një automjet më pak…