Manuali i udhëzimeve për monitor multimedial dixhital JVC KW-M180BT me marrës

Mësoni se si të përdorni monitorin multimedial dixhital KW-M180BT me marrës. Vendosni orën, lundroni në ekranin HOME, kontrolloni burimet audio/video, personalizoni cilësimet e sintonizuesit, luani files nga pajisjet USB dhe iPhone, lidhni lojtarët e jashtëm dhe pjesën e pasme view kamerat dhe regjistroni telefonin inteligjent me Bluetooth. Merrni udhëzime të hollësishme dhe njihuni me veçoritë e këtij produkti JVC.

Udhëzues përdorimi i kufjeve me valë JVC HA-S22W

Zbuloni se si të përdorni kufjet me valë HA-S22W, HA-S23W dhe HA-S24W me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Ndiqni udhëzimet hap pas hapi për të konfiguruar dhe shijuar përvojën përfundimtare të audios. Ngarkoni baterinë e rikarikueshme, rregulloni shiritin e kokës për rehati dhe lidhni kufjet me burimin tuaj audio nëpërmjet Bluetooth ose kabllo. Përmirësoni përvojën tuaj muzikore pa mundim me këto kufje me valë JVC.

Marrësi CD JVC KD-T922BT Marrësi i medias dixhitale Udhëzuesi i përdorimit

Zbuloni veçoritë dhe informacionin e licencimit për Marrësin e mediave dixhitale të CD-ve JVC KD-T922BT, KD-DB622BT dhe KD-X38MDBT. Merrni Udhëzuesin e Fillimit të Shpejtë dhe kuptoni termat dhe kushtet e Marrëveshjes së Licencës së Softuerit. Shijoni riprodhimin audio nga CD-të dhe burimet e mediave dixhitale.

Manuali i udhëzimeve për kufjet me Bluetooth të vërtetë JVC HA-XC50T

Mësoni se si të përdorni kufjet e vërtetë me valë Bluetooth HA-XC50T me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Ndiqni udhëzimet hap pas hapi për karikimin, çiftimin, rregullimin e volumit dhe më shumë. Përfitoni sa më shumë nga kufjet tuaja JVC me këtë udhëzues të dobishëm.

Manuali i udhëzimeve për kufjet e palosshme Bluetooth JVC HA-S65BN

Zbuloni manualin e përdorimit të kufjeve të palosshme Bluetooth HA-S65BN nga JVC. Mësoni se si t'i çiftoni, përdorni dhe zgjidhni këto kufje të hijshme mbi vesh me teknologjinë e anulimit të zhurmës. Gjeni informacionin e produktit, udhëzimet e përdorimit dhe detajet e kontaktit për JVC.

Manuali i udhëzimeve për altoparlantët Bluetooth JVC RV-NB200BT BoomBlaster

Zbuloni veçoritë dhe specifikimet teknike të altoparlantëve Bluetooth BoomBlaster RV-NB200BT dhe RV-NB300DAB në këtë manual përdorimi. Mësoni si të luani CD, të përdorni pajisje USB dhe të personalizoni riprodhimin. Siguroni sigurinë duke ndjekur udhëzimet e dhëna.

Manuali i përdorimit të kufjeve me valë JVC HAC300

Manuali i përdorimit të kufjeve me valë JVC HAC300 përfshin informacion ligjor për produktin. Ai siguron numrin e modelit HA-C300, emrin tregtar JVC dhe detajet e kontaktit për JVCKENWOOD USA Corporation. Manuali gjithashtu përshkruan pajtueshmërinë me FCC dhe udhëzimet për minimizimin e ndërhyrjeve. Në Kanada, pajisja përputhet me RSS-të e përjashtuara nga licenca e Kanadasë për Inovacionin, Shkencën dhe Zhvillimin Ekonomik. Qëndroni të informuar me manualin e përdorimit të kufjeve me valë JVC HAC300.

Manuali i përdorimit të kufjeve me valë JVC HAEN10BTB

Manuali i përdorimit të kufjeve me valë JVC HAEN10BTB përmban informacione të rëndësishme ligjore dhe detaje të pajtueshmërisë për përdoruesit në SHBA dhe Kanada. Mësoni rreth kufijve të ekspozimit ndaj rrezatimit FCC/IC, masat për parandalimin e ndërhyrjeve dhe pajtueshmërinë me udhëzimet rregullatore. Siguroni funksionimin e sigurt dhe efektiv të kufjeve tuaja me valë JVC HAEN10BTB me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës.