Manuali i përdorimit të kufjeve sportive të papërshkueshëm nga uji JBL Endurance Peak në vesh

Kufje sportive të papërshkueshme nga uji JBL Endurance Peak në vesh Specifikimet MARKA: JBL VENDOSJA E VESHIT: Në vesh NGJYRA: E zezë TEKNOLOGJIA E LIDHJES: FAKTORI I FORMËS Bluetooth: NË VËSHI NDËRPRRUARA nga uji: IPX7 LUAJTJA: 28 orë Hyrje JPEAK Nuancat e të zeza, të gjitha të zeza frenon dhe përgatitet për të performuar në një nivel më të lartë. Shijoni komoditetin e një plotësisht…