Udhëzues për instalimin e karikuesit në mur INSIGNIA NS-PWLG3 USB-C

UDHËZUES I KONFIGURIMIT TË SHPEJTË Karikuesi i murit USB-C NS-PWLG3 / NS-PWLG3-C PËRMBAJTJA E PAKETËS Karikues i energjisë Kabllo ngarkimi/sinkronizimi USB-C Udhëzues i konfigurimit të shpejtë Përpara se të përdorni produktin tuaj të ri, lexoni këto udhëzime për të parandaluar ndonjë dëmtim. PARAQITET Dy porte USB-C për deri në 100 W fuqi për të ngarkuar shpejt pajisjet e përputhshme Një portë shtesë USB për të karikuar…

Udhëzues përdorimi i kazanit elektrik të qelqit INSIGNIA NS-EK17SG2 1.7 L me infuzion çaji

INSIGNIA NS-EK17SG2 Kazan elektrik i qelqit 1.7 L me infuzues çaji UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË Lexoni të gjitha udhëzimet përpara përdorimit Përpara se ta lidhni kazanin me furnizimin me energji elektrike, kontrolloni që voltage-ja e treguar në pajisje (nën bazën e kazanit) korrespondon me vëllimintage në shtëpinë tuaj. Nëse nuk është kështu, kontaktoni shitësin tuaj dhe…

Manuali i udhëzimeve të kabllove magnetike të karikimit INSIGNIA NS-AWCB4CM-C

INSIGNIA NS-AWCB4CM-C Kablli magnetik i karikimit KARAKTERISTIKAT Parakolpi i menaxhimit të kabllove silikoni qëndron në vend edhe nëse përplaset. Shënim: Kablloja juaj magnetike e karikimit është pak më e madhe se kablloja origjinale e karikimit Apple® për një kabllo karikimi magnetik Apple® Watch. mbështjellja e KABLOLIT Përkulni kordonin rreth parakolpit të menaxhimit të kabllove deri në fund me…

Udhëzues përdoruesi INSIGNIA NS-PA3C6E USB-C në përshtatësin Ethernet

NS-PA3C6E Udhëzuesi i përdorimit të përshtatësit USB-C në Ethernet PËRMBAJTJA E PAKETËS Udhëzues për konfigurimin e shpejtë të përshtatësit ethernet USB-C në Gigabit KËRKESAT E SISTEMIT Windows® 10 32 bit dhe 64 bit, macOS 10.12 deri në 11.4, dhe me një kompjuter OS USB-67 Porta C Përpara se të përdorni produktin tuaj të ri, ju lutemi lexoni këto udhëzime për të parandaluar ndonjë dëmtim. TIPARET…

Udhëzuesi i përdorimit të dhomës së madhe të pastruesit të ajrit INSIGNIA NS-APLWH2

INSIGNIA NS-APLWH2 Pastrues ajri për dhomë të madhe Udhëzues përdorimi UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË PARALAJMËRIM PËR TË REKULOJNË RREZIKUN E ZJARRIT, GODITJES ELEKTRIKE OSE LËNDIMIT Përdoreni vetëm brenda. Mos e përdorni për asnjë qëllim tjetër nga ai i përshkruar në këtë udhëzues përdorimi. Përdorni vetëm aksesorët e rekomanduar nga prodhuesi. Mos e përdorni me kordonin ose spinën e dëmtuar. Nëse pajisja është…

Udhëzues për instalimin e ekranit të projektorit me kornizë fikse INSIGNIA NS-SCR120FIX19W

UDHËZUES PËR MONITORIM Ekrani i projektorit me kornizë fikse NS-SCR120FIX19W / NS-SCR100FIX19WPara se të përdorni produktin tuaj të ri, ju lutemi lexoni këto udhëzime për të parandaluar ndonjë dëmtim. Përmbajtja UDHËZIME TË RËNDËSISHME PËR SIGURINË Mos e instaloni produktin në një sipërfaqe kartoni gipsi. Mund ta montoni në një sipërfaqe me tulla, sipërfaqe betoni dhe sipërfaqe druri (trashësia e drurit është më shumë se 0.5 inç [12 mm]). …

Udhëzues instalimi i montimit në mur me pozicion fiks INSIGNIA NS-HTVMFAB 19-39 inç për televizorët

UDHËZUES I INSTALIMIT Montimi në mur me pozicion fiks për televizorët 19–39 inç. NS-HTVMFABPara se të përdorni produktin tuaj të ri, ju lutemi lexoni këto udhëzime për të parandaluar ndonjë dëmtim. Informacioni dhe specifikimet e sigurisë KUJDES: UDHËZIME TË RËNDËSISHME PËR SIGURINË – RUAJNI KËTO UDHËZIME – LEXO TË GJITHË MANUALIN PARA TË PËRDORNI Pesha maksimale e televizorit: 35 lbs. (15.8 kg) Madhësia e ekranit: 19 inç deri në 39 ...

INSIGNIA NS-CZ50WH0 5 ose 7 Cu. Ft. Udhëzuesi i përdorimit të ngrirësit të gjoksit

INSIGNIA NS-CZ50WH0 5 ose 7 Cu. Ft. Prezantimi i ngrirësit të gjoksit Urime për blerjen e një produkti Insignia me cilësi të lartë. NS-CZ50WH0, NS-CZ50WH0-C, NS-CZ70WH0 ose NS-CZ70WH0-C juaj përfaqëson gjendjen e teknologjisë në dizajnin e ngrirësit të kraharorit dhe është projektuar për performancë të besueshme dhe pa probleme. UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË PARALAJMËRIM: RREZIK NGA ZJARRI / MATERIALE TË NDJEKSHME Kjo pajisje…

Udhëzues përdorimi i kamerës së dyfishtë Dash Camera INSIGNIA NS-DCDCHH2 Full HD

NS-DCDCHH2 Full HD me kamera të dyfishtë Dash Cam UDHËZUES PËR PËRDORIMIN Full HD me kamera të dyfishtë Dash Cam NS-DCDCHH2 Përpara se të përdorni produktin tuaj të ri, ju lutemi lexoni këto udhëzime për të parandaluar ndonjë dëmtim. Përmbajtja Hyrje. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . …

Udhëzuesi i përdorimit të frigoriferit të montimit të sipërm INSIGNIA

Udhëzues përdorimi i frigoriferit të montimit të lartë INSIGNIA Hyrje Urime për blerjen e një produkti Insignia me cilësi të lartë. NS-RTM10WH7, NS-RTM10BK8, NS-RTM10WH7-C, NS-RTM12SS7-C ose NS-RTM12SS7L juaj përfaqëson gjendjen e teknologjisë në dizajnin e frigoriferit dhe është projektuar për performancë të besueshme dhe pa probleme. Udhëzime të rëndësishme sigurie KUJDES RREZIKU I GODITJES ELEKTRIKE MOS E HAPE Ky simbol tregon se…