Manuali i përdorimit të tastierës Bluetooth imperii për iPad 2/3/4

Kutia e tastierës Bluetooth imperii për iPad 2/3/4 vjen me një manual përdorimi për të ndihmuar me konfigurimin dhe karikimin. Tastiera ka një rreze prej 10 metrash, Bluetooth 3.0 dhe një bateri litium të rikarikueshme që mund të zgjasë deri në 55 orë. Kjo tastierë e lehtë është projektuar për përdorim të rehatshëm dhe ka një modalitet të kursimit të energjisë. Manuali përfshin udhëzimet e sinkronizimit dhe specifikimet teknike.