Manuali i udhëzimeve të orëve inteligjente Apple HT208931

Ora inteligjente Apple HT208931 Veçoria e njoftimit me ritëm të parregullt (IRNF) është një aplikacion mjekësor celular vetëm me softuer që synohet të përdoret me Apple Watch. Veçoria analizon të dhënat e rrahjeve të pulsit për të identifikuar episodet e ritmeve të parregullta të zemrës që sugjerojnë fibrilacion atrial (AFib) dhe i jep një njoftim përdoruesit. Funksioni synohet…