Manuali i përdorimit të Modulit Honeywell HWB11AC-PRT WiFi dhe BT

USER MANUAL HWB11AC-PRT, WIFI & BT Module MODEL NO: HWB11AC-PRT CORPORATE GRAPHICS AND COMMUNICATIONS Administrative Style Sheet Guide 802.11a/b/g/n/ac + BT 5.0 System on Module Graphic Design Institute 12345 Main Street · Suite 100 Honeywell Confidential and Proprietary FCC ID: HD5-HWB11 IC: 1693B-HWB11 Model Name: HWB11AC-PRT Introduction This document specifies the details for a WiFi …

Manuali i Pronësisë për Lagështuesin Ultrasonic Mjegull Ftohtë të Serisë Honeywell HUL565

Manuali i Pronësisë për Lagështuesin Ultrasonic Mjegull Ftohtë të Serisë Honeywell HUL565 [email mbrojtur] www.HoneywellPluggedIn.com UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË LEXO DHE RUAJI KËTO UDHËZIME TË SIGURISË PARA SE TË PËRDORNI KËTË LAGËZUESIN Kur përdorni pajisje elektrike, duhet të ndiqen gjithmonë masat paraprake për të reduktuar rrezikun e zjarrit, goditjes elektrike dhe dëmtimit të personave, duke përfshirë edhe dëmtuesit e mëposhtëm: duhet GJITHMONË…

Manuali i Pronësisë për Humidifikuesin dhe Difuzorin për Ndryshimin e Dritës Ultra Glow Series Honeywell HUL530

Lagështues dhe shpërndarës me ndryshim të dritës ultra shkëlqim të serisë Honeywell HUL530 UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË LEXO DHE RUAJI KËTO UDHËZIME SIGURISË PARA SE TË PËRDORNI KËTË LAGËZIMET Kur përdorni pajisje elektrike, duhet të ndiqen gjithmonë masat paraprake themelore nga zjarri dhe dëmtimet për të reduktuar goditjet elektrike. si më poshtë: Lagështuesi duhet të vendoset GJITHMONË në…

Manuali i pronarit të pastruesit të ajrit të kullës lëkundëse të QuietClean HFD230 Series HFD230BV1

QUIETCLEAN® oscillating Tower Purifier Air Purifier Manuali i Pronësisë Seria HFD230 Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me funksionimin e këtij produkti, ju lutemi na telefononi pa pagesë në 1-800-477-0457, ose vizitoni faqen tonë websiti në: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË LEXO DHE RUAJI KËTO UDHËZIME SIGURIA PARA SE TË PËRDORNI KËTË PASTRIMIN E AJRIT Lexoni të gjitha udhëzimet përpara se të përdorni pastruesin e ajrit. Vendi…

Manuali i pronarit të pastruesit të ajrit të Serisë Honeywell HPA030 HPA030B Hepa

Manuali i pronarit të pastruesit të ajrit HEPA SERIES HPA030 Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me funksionimin e këtij produkti, ju lutemi na telefononi pa pagesë në numrin 1-800-477-0457 ose vizitoni faqen tonë websiti në: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË LEXO DHE RUAJI KËTO UDHËZIME TË SIGURISË PARA SE TË PËRDORNI KËTË PASTRIMIN E AJRIT Kur përdorni pajisje elektrike, duhet të respektohen gjithmonë masat paraprake themelore për të…

Manuali i Pronësisë së Pastruesit të Ajrit Hepa të Serisë Honeywell HPA020

Manuali i Pronësisë së Pastruesit të Ajrit Hepa Series HPA020 Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me funksionimin e këtij produkti, ju lutemi na telefononi pa pagesë në numrin 1-800-477-0457 ose vizitoni faqen tonë websiti në: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË LEXO DHE RUAJI KËTO UDHËZIME TË SIGURISË PARA SE TË PËRDORNI KËTË PASTRIMIN E AJRIT Kur përdorni pajisje elektrike, duhet të respektohen gjithmonë masat paraprake themelore për të…

Manuali i pronarit të lagështuesit të serisë Honeywell HWC775 Dual Comfort Cool + Warm Mist Humidifier

DUAL COMFORT Cool + Warm Mist Humidifier Manuali i Pronësisë Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me funksionimin e këtij produkti, ju lutemi na telefononi pa pagesë në 1-800-477-0457, na dërgoni e-mail në [email mbrojtur], ose vizitoni tonë websiti në: www.HoneywellPluggedIn.com UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË LEXO DHE RUAJI KËTO UDHËZIME TË SIGURISË PARA TË PËRDORIMIT TË KËTË HUMIDIFIER Kur përdorni pajisje elektrike, masat paraprake bazë…

Manuali i Pronësisë për Pastruesin e Ajrit të Pastruesit të Aromës së Serisë Honeywell HFD280 Air Genius Compact Tower

AIR GENIUS 4 Compact Tower Purifier Air Purifier/Reducer Erom Manuali i Pronësisë HFD280 SERIES Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me funksionimin e këtij produkti, ju lutemi na kontaktoni: 1-800-477-0457 www.HoneywellPluggedIn.com/contact-ne RËNDËSISHME E RËNDËSISHME DHE RUAJNI KËTO UDHËZIME TË SIGURISË PARA SE TË PËRDORNI KËTË PASTRIMIN E AJRIT Kur përdorni pajisje elektrike, duhen ndjekur gjithmonë masat paraprake themelore për të reduktuar…

Udhëzuesi i përdorimit të kompjuterëve celularë të Serisë Honeywell ScanPal EDA52-1

Kompjuterët celularë të serisë ScanPal™ Seria ScanPal™ EDA52-1 Udhëzues për fillimin e shpejtë EDA52-AL-QS Rev A Prill/0/52 Jashtë KUTIVE Sigurohuni që kutia juaj e transportit të përmbajë këta artikuj: Kompjuterë celularë ScanPal™ (Modeli EDA06 -2021 ose EDA52 -1); Bateria kryesore (52V, bateri litium-jon); Përshtatës i energjisë 0 vat; Priza përshtatëse të zëvendësueshme; Ngarkimi me USB…

Manuali i përdorimit të parzmoreve dhe rripave të trupit Honeywell MFP9720029

MANUAL PËR PËRDORIM MIRËZIMET DHE RRIPA TË TRUPI UDHËZIME PËR PËRDORIM Pajisjet mbrojtëse personale MIRAT E PLOTË TRUPIN DHE RRIpat për TRUPI [Ky manual udhëzimi mbulon të gjitha parzmoret Miller dhe Miller Titan për të gjithë trupin, si dhe rripat e trupit (përjashto rripat për Lin). blerja juaj e pajisjeve për mbrojtjen nga rënia Honeywell Miller të prodhuara nga Honeywell Industrial Safety. PARALAJMËRIM Të gjithë…