Manuali i Udhëzimeve për Diffuser Parfumi Homeless Homedics ARMH-970-CA

Zbuloni se si të përdorni dhe mirëmbani ARMH-970-CA Difuzuesin e Parfumit në shtëpi pa ujë me këto udhëzime të detajuara. Mësoni rreth masave paraprake të sigurisë, hapave të pastrimit dhe zëvendësimit të baterisë. Ky manual përdorimi është burimi juaj i përdorshëm për shpërndarësin Homedics ARMH-970-CA.

Manuali i pronarit të pastruesit të ajrit të desktopit HomeDICS AP-DT10WT Totalclean

Zbuloni manualin e përdorimit të AP-DT10WT Totalclean Desktop Air Purifier. Mësoni se si të konfiguroni dhe përdorni modelin Homedics AP-DT10WT, me filtrimin e tij të tipit HEPA dhe filtrin e erës së karbonit për ajër të pastër dhe të pastër. Gjeni udhëzime për mirëmbajtjen, zgjidhjen e problemeve dhe veçoritë shtesë në këtë udhëzues gjithëpërfshirës.

Manuali i udhëzimeve për altoparlantin Homedics SS-2700 SoundSleep Aura Bluetooth

Mësoni se si të përdorni altoparlantin Homedics SoundSleep Aura Bluetooth (Numri i modelit: SS-2700) me këto udhëzime të thjeshta për t'u ndjekur. Zbuloni 14 tingujt e tij të natyrës, 7 tinguj meditimi, dritat e humorit të ngrohta të bardha dhe 7 ngjyrash dhe baterinë e integruar të rikarikueshme. Mbajeni pajisjen tuaj të pastër dhe FCC në përputhje me këtë garanci të kufizuar 1-vjeçare.

Manuali i Udhëzimeve të Pastruesit të Ajrit të Kullës HomeDICS AP-T20

Mësoni se si të përdorni pastruesin e ajrit Homedics TotalClean 5in1 (AP-T20) me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Duke shfaqur filtrimin e tipit HEPA, teknologjinë UV-C dhe një kohëmatës të integruar, ky pastrues ajri i kullës përfshin gjithashtu një tabaka vaji për shtimin e vajrave esencialë. Mbajeni ajrin tuaj të pastër dhe të freskët me pastruesin e ajrit AP-T20 Tower.

Manuali i përdorimit të Pastruesit të Ajrit Tower 20-në-5 TotalClean AP-T1 HomeDICS AP-TXNUMX

Mësoni se si të zëvendësoni filtrin e tipit HEPA të pastruesit të ajrit tuaj HoMedics AP-T20, AP-T22 ose AP-T23 TotalClean 5-në-1 Tower. Mbani pastruesin tuaj të ajrit të funksionojë në mënyrë optimale dhe t'ju sigurojë ajër të pastër dhe të pastër. Ndërroni çdo 12 muaj në kushte normale përdorimi.

Manuali i udhëzimeve për tryezën e meditimit me rërë HomeDICS Drift Sandscape Kinetic

Zbuloni se si të përdorni Drift Sandscape Kinetic Meditation Sand Table me manualin e tij të përdorimit. Mësoni se si ta përdorni këtë tryezë Homedics dhe ngrini seancat tuaja të meditimit me lëvizjen e saj unike të rërës kinetike. Vendoseni tryezën tuaj në funksion me këto udhëzime.

Manuali i udhëzimeve për masazhuesin e qafës Shiatsu pa tela Homedics NMS-390HJ

Zbuloni të gjitha udhëzimet e rëndësishme të sigurisë, informacionin e garancisë dhe udhëzimet për përdorimin e masazhuesit të qafës Shiatsu pa tela NMS-390HJ nga Homedics. Mbani qafën tuaj pa dhimbje me këtë pajisje të përshtatshme dhe të sigurt.

Manuali i udhëzimeve për armë masazhi për mini-masazh Homedics HHP-65 MYTI

Mësoni se si të përdorni armën për masazh HHP-65 MYTI Mini nga Homedics me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Zbuloni veçoritë e produktit, duke përfshirë koka të ndryshme masazhuese për zona specifike të muskujve dhe udhëzime për karikimin dhe përdorimin. Plus, gëzoni një garanci 3-vjeçare.

Manuali i përdorimit të radios së orës së projektimit Homedics SS-4520 SoundSpa

Manuali i përdorimit të radios së orës së projektimit Homedics SS-4520 SoundSpa ofron udhëzime të detajuara për përdorimin e kësaj pajisjeje të gjithanshme, të pajisur me veçori si projeksioni, radio dhe më shumë. Merrni të gjithë informacionin që ju nevojitet për të maksimizuar përvojën tuaj me këtë model.

Manuali i udhëzimeve HOMEDICS Total Comfort Deluxe Ultrasonic Humidifier Warm and Cool Mist

Merrni udhëzimet për lagështuesin ultrasonik Total Comfort Deluxe, duke përfshirë modelin Mjegull të ngrohtë dhe të ftohtë UHE-WM130. Ndiqni udhëzimet e rëndësishme të sigurisë dhe regjistrojeni produktin tuaj për një garanci të kufizuar 2-vjeçare në Homedics.com/register.