Manuali i udhëzimeve për armë masazhi për mini-masazh Homedics HHP-65 MYTI

Mësoni se si të përdorni armën për masazh HHP-65 MYTI Mini nga Homedics me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Zbuloni veçoritë e produktit, duke përfshirë koka të ndryshme masazhuese për zona specifike të muskujve dhe udhëzime për karikimin dhe përdorimin. Plus, gëzoni një garanci 3-vjeçare.