Manuali i pronarit të ALORAIR HEPA Pro 970 Air Scrubber

Manuali i Pronësisë PureAiro HEPA Pro 970 LEXO DHE RUAJI KËTO UDHËZIME AlorAir Solutions INC. Shto: 2048 E. Francis St Ontario CA91761 Tel: 888-990-7469 E-mail: [email mbrojtur] PARALAJMËRIM! Ju lutemi vini re se PureAiro HEPA Pro 970 duhet të përdoret vetëm me pjesë të miratuara nga AlorAir. Përdorimi i pjesëve të paautorizuara ose ndryshimet në makinë mund të anulojnë…