Manuali i Pronësisë së Detektorit të Flakës Honeywell Fire Sentry FS24X

Zbuloni manualin e përdorimit të Detektorit të Flakës Honeywell Fire Sentry FS24X, me teknologji të patentuar WideBand IR™ dhe Electronic Frequency Analysis™, ndjeshmëri të përzgjedhshme të zbulimit dhe refuzim optimal të alarmit të rremë. FM dhe ATEX të miratuar, me një gamë të gjerë temperaturash funksionimi dhe zëvendësim të lehtë të modulit elektronik. I përshtatshëm për një sërë aplikacionesh, Fire Sentry FS24X është një zgjidhje e besueshme dhe efikase për zbulimin e zjarreve të karburanteve hidrokarbure dhe jo hidrokarbure në të gjitha mjediset.

Manuali i Pronësisë së Detektorëve të Flakës Honeywell SS4 Fire Sentry

Mësoni rreth veçorive dhe aplikacioneve të Honeywell's SS4 Flame Detectors Fire Sentry. Këta detektorë përdorin teknologji me shumë spektër për të zbuluar zjarret hidrokarbure dhe johidrokarbure, me fushë të gjerë tëview dhe aftësitë e verbëra nga dielli. Ato janë të pajtueshme me panelet standarde të aprovuara të alarmit të zjarrit dhe janë rezistente ndaj shpërthimit. Ideale për përdorim në objektet petrokimike, impiantet e bashkëprodhimit, turbinat me gaz, magazinat dhe më shumë.