Manuali i Pronësisë për Detektorët e Zjarrit dhe Flakës Honeywell Fire Sentry SS4

Mësoni gjithçka rreth veçorive të avancuara të Detektorëve të Zjarrit dhe Flakës Honeywell Fire Sentry SS4, duke përfshirë sensorin me shumë spektër, imunitetin e alarmit të rremë, ndjeshmërinë e rregullueshme dhe pajtueshmërinë me panelet standarde të alarmit të zjarrit. Ideale për përdorim në objektet petrokimike, impiantet e bashkëprodhimit, hangarët e avionëve dhe magazinat.

Manuali i Pronësisë për Detektorët e Zjarrit dhe Flakës me shumë spektër dixhital të Honeywell SS3

Detektorët e zjarrit dhe flakës optike me shumë spektër dixhital Fire Sentry SS3 janë projektuar për të zbuluar zjarre hidrokarbure dhe jo hidrokarbure, me veçori të tilla si fushë e gjerë eview dhe imuniteti i alarmit të rremë. Ky manual përdorimi ofron udhëzime të plota mbi mekanizmat e funksionimit dhe aplikimet e detektorit.