Manuali i përdoruesit Homedics FAC-HY100-EU Refresh Hydrafacial Cleansing Tool

Mësoni se si të përdorni mjetin Homedics FAC-HY100-EU Refresh Hydrafacial Cleansing për trajtimet e hidradermabrasionit në stilin e sallonit në shtëpi. Ky manual përdorimi shpjegon se si të pastroni thellë poret dhe të hidratoni lëkurën për një çehre më të pastër dhe më të shndritshme me ndihmën e teknologjisë së vakumit dhe ujit ushqyes me hidrogjen. Zbuloni veçoritë e produktit dhe udhëzimet për përdorim.