Manuali i udhëzimeve për jastëk mbështetës mbrapa HOMEDICS ER-BS200H me Cover Plus Heat

Mësoni se si të përdorni jastëkun mbështetës të pasmë ER-BS200H me Cover Plus Heat nga Homedics me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Zbuloni veçoritë e produktit dhe si të rregulloni lartësinë, aktivizoni funksionin e ngrohjes dhe pastroni atë. Kjo mbështetje ergonomike e shpinës vjen me një garanci 3-vjeçare.