Insignia NS-RMT8D21 Udhëzues përdorimi universal i telekomandës me tetë pajisje

Insignia NS-RMT8D21 Telekomanda universale me tetë pajisje Prezantimi Ju faleminderit që keni blerë telekomandën universale me tetë pajisje Insignia. Kjo telekomandë mund të përdoret për të kontrolluar një televizor, një pajisje transmetimi, një set top box, një luajtës Blu-ray ose DVD, një shirit zanor ose marrës audio dhe një pajisje ndihmëse, dhe krenohet me disa veçori shtesë për të bërë…