Udhëzues përdorimi i fshesë me korrent pa tela BISSELL 2894 ICONpet Edge

Fshesë me korrent pa kabllo BISSELL 2894 ICONpet Edge UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË LEXO TË GJITHA UDHËZIMET PARA SE TË PËRDORNI PAJISJEN TUAJ. Kur përdorni një pajisje elektrike, duhet të respektohen masat themelore paraprake, duke përfshirë sa vijon: PARALAJMËRIM PËR TË Zvogëluar RREZIKUN E ZJARRIT, GODITJES ELEKTRIKE, OSE LËNDIMIT: Mbani flokët, veshjet e gjera, gishtat dhe të gjitha pjesët e trupit larg hapjeve dhe…

BISSELL 2953F Icon Edge Cordless Cleaner Fshesë me korrent

ICON™ EDGE CORDLESS VACUUM SERIES 2953F Shkoni në linjë për një përshkrim të plotë të produktit tuaj! Ky udhëzues ka gjithçka që ju nevojitet për t'u përgatitur për përdorimin e parë, duke përfshirë konfigurimin, përdorimin dhe mirëmbajtjen e pajisjes suaj, por në internet do të gjeni burime shtesë si këshilla dhe zgjidhja e problemeve, video, regjistrimi i produktit, pjesët etj. Shkoni te BISSELL.com. E RËNDËSISHME…