Manuali i përdorimit të kufjeve sportive dixhitale pom P2G Velocity

Manuali i përdorimit të kufjeve sportive dixhitale pom P2G Velocity Të gjitha produktet POM Gear janë zhvilluar për t'u dhënë përdoruesve qetësi. Në botën e sotme plot tension, menaxhimi i stilit tonë të jetesës në lëvizje është një sfidë më vete. Misioni i POM është të krijojë produkte që ofrojnë zgjidhje të thjeshta duke kombinuar teknologjinë më të fundit dhe materialet me cilësi të lartë për të tejkaluar…

Manuali i përdorimit të 4smarts Pebble TWS Earbuds

Kufjet 4smarts Pebble TWS Faleminderit ♡ që zgjodhët një produkt cilësor nga 4smarts Udhëzime sigurie Masat paraprake të përgjithshme Mos e hidhni produktin dhe mos e ekspozoni ndaj ndonjë goditjeje të madhe. Pajisja duhet të riparohet vetëm nga një specialist. Masat paraprake për produktet elektrike Mbroni pajisjen nga papastërtitë, lagështia, mbinxehja, temperaturat ekstreme dhe…

Manual JBL Falas Wireless Earbuds

JBL Manuali falas i kufjeve pa tela 1. Çfarë ka në kuti 2. Përshtatni përshtatjen tuaj a. Përzieni dhe përputheni majat e veshit dhe mëngët prej silikoni për një përshtatje të përsosur dhe performancë audio. b Instalimi 3. Çiftimi i pajisjes me valë a. Çiftimi për herë të parë me pajisjen: Hapi 1 - Sigurohuni që pjesët e veshit të ngarkohen plotësisht para se të filloni…