LG LRMVS2806S 28 cu.ft. Manuali i përdorimit të 4 Door French Door

Pyetjet e shpeshta për ZGJIDHJEN E PROBLEMEVE Pyetje: Cilat janë cilësimet më të mira të temperaturës për frigoriferin dhe ngrirësin tim? Përgjigje: Cilësimi i paracaktuar për frigoriferin është 37° Fahrenheit (3° Celsius). Cilësimi i parazgjedhur për ngrirësin është 0° Fahrenheit (-18° Celsius). Rregulloni këto cilësime sipas nevojës për të mbajtur ushqimin në temperaturat e dëshiruara. Qumështi duhet të jetë i ftohtë…

Manuali i udhëzimeve për dyer të IKEA 602.756.85 OXBERG

OXBERG KUJDES! Lëndime dërrmuese serioze ose fatale mund të ndodhin nga rënia e mobiljeve. Për të parandaluar që ky mobilim të bjerë poshtë, ai duhet të përdoret me pajisjen (at) e bashkëngjitjes në mur të dhënë. Vida (t) dhe priza (t) për murin nuk përfshihen. Vlerësoni përshtatshmërinë e murit për të siguruar që ai do t'i rezistojë forcave të krijuara. Përdorni…

Manuali i përdorimit të sensorit të dyerve/dritareve Hank Smart Tech DWS07

Manuali i përdorimit të sensorit Hank Smart TechDoor/Window HKSWL-DWS07 Shënim: Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me APP-në ose pajisjen, ju lutemi klikoni Profile -> Reagime për të plotësuar komentet tuaja për ne në APP. PRODUKTI REVIEW Ky sensor i dyerve/dritareve është një sensor kallami W-Fi me bateri, duke përfshirë pjesën e pajisjes dhe pjesën magnetike. Duke punuar me APP së bashku në telefonin tuaj celular,…

Udhëzimet e kontaktit me dyer/dritare Z-Wave Plus 700203

Z-Wave Plus 700203 Kontakti i derës/dritares SPACIFIKIMI Përshkrimi i pajisjes Kontakti i derës/dritares Z-Wave Plus EAN 4260012712056 Numri i artikullit 700203 Volumi i furnizimittage 1 x CR123 A Bateria Mënyra e funksionimit Lloji 1 Përmasat (WxHxD) 82 x 24 x 21 mm Pesha 48 g (përfshirë baterinë) Shkalla e mbrojtjes IP20 Shkalla e ndotjes 2 Modifikimet teknike mund të ndryshojnë. …

Udhëzuesi i përdorimit të sensorit të dyerve / dritareve Aeotec 7 Pro

Sensori i dyerve/dritareve 7 Pro Quickstart Ky është një sensor i sigurt alarmi për Evropën. Për të përdorur këtë pajisje, ju lutemi futni bateri të reja 1 * 1/2 AA. Sigurohuni që bateria e brendshme të jetë plotësisht e ngarkuar. Klikimi i trefishtë i tampbutoni er përfshin (shton) dhe përjashton (heq) pajisjen. Një klikim i vetëm mbi butonin do të…

HomeSeer HS-DS100+ Z-Wave Door / Window Udhëzuesi i përdorimit

HS-DS100+ Z-Wave Sensori i dyerve/dritareve OVERVIEW HS-DS100+ është një sensor që funksionon me bateri që është krijuar për të lëshuar komandat Z-Wave kur hapen ose mbyllen dyert ose dritaret. HS-DS100+ mund të lidhet drejtpërdrejt me pajisje të tjera Z-Wave ose mund të përdoret me një gamë të gjerë shpërndarësësh dhe kontrolluesish Z-Wave për të aktivizuar ngjarje, skena dhe…

Manuali i përdorimit të hapësit të dyerve Meross Smart Garaz

Manuali i përdorimit Informacioni mbi sigurinë Mbajeni pajisjen larg ujit, zjarrit, lagështisë ose mjediseve të nxehta. Ju lutemi futeni prizën në gjendje të duhur dhe larg fëmijëve. Mos u përpiqni të çmontoni, riparoni ose modifikoni pajisjen. Vetëm për përdorim të brendshëm. Ky produkt nuk duhet të ekspozohet në rrezet e diellit direkte. Kur largoheni nga produkti…

Udhëzuesi i instalimit të sensorit të dritares/derës OS600 SALUS

Sensori i dritares/derës SALUS OS600 Udhëzuesi i instalimit Hyrje Sensori i dritares/derës është një pajisje e vogël me valë, e cila zbulon kur një dritare/derë është e hapur ose e mbyllur. Ky produkt duhet të përdoret me Universal Gateway (UG600/UGE600) dhe aplikacionin Salus Smart Home. Shkoni te www.salus-manuals.com për versionin PDF të manualit. …

Manuali i përdorimit të kontrolluesit të dyerve të garazhit Steel-Line Powermesh

Manuali i përdorimit të Controller Door Garage Telefono 1300 427 243 Vizito steel-line.com.au Zimi kërkon një pajisje celulare të përputhshme (Android, iOS). Disponueshmëria dhe performanca e veçorive të caktuara varen nga shërbimi, pajisja dhe rrjeti dhe mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha zonat; mund të kërkohet abonim(a) dhe mund të zbatohen kushte, kushte dhe/ose tarifa shtesë. Të gjitha veçoritë, funksionaliteti dhe të tjera…

Udhëzimet për hyrjen e përparme të Intermec Airline Door PM23c

Intermec Airline Access Door Front PM23c Mjetet e nevojshme Asambleja Qendrore në mbarë botën 6001 36th Avenue West Everett, Washington 98203 USA tel 425.348.2600 faks 425.355.9551 www.intermec.com Intermecchnologies © 2013 Të gjitha të drejtat e rezervuara. Udhëzimet e derës së hyrjes së përparme të linjës ajrore PM23c *943-379-001*