Manuali i funksionimit Rexing V1

Manuali i përdoruesit Rexing V1 Informacion mbi sigurinë Për të parandaluar dëmtimin e vetes ose të tjerëve, ose dëmtimin e pajisjes suaj, lexoni të gjitha informacionet e sigurisë përpara përdorimit. Paralajmërim Mosrespektimi i paralajmërimeve dhe rregulloreve të sigurisë mund të rezultojë në lëndime serioze ose vdekje. Rexing Dash Cam nuk synohet të preket, modifikohet ose kalibrohet gjatë përdorimit të një automjeti. Rexing nuk mban përgjegjësi për dëmet që vijnë nga keqpërdorimi i kamerës nga përdoruesi. Mos përdorni kabllo ose priza të dëmtuara, ose priza të lira elektrike. Lidhjet e gabuara mund të shkaktojnë goditje elektrike ose zjarr. Mos e prekni karikuesin e makinës me duar të lagura dhe mos e shkëputni karikuesin duke e tërhequr kordonin. Duke vepruar kështu mund të rezultojë në goditje elektrike. Mos përdorni një karikues makine të përkulur ose të dëmtuar. Kjo mund të shkaktojë goditje elektrike ose zjarr. Mos e përdorni pajisjen tuaj kur është duke u ngarkuar ose mos e prekni pajisjen tuaj me duar të lagura. Një veprim i tillë mund të shkaktojë goditje elektrike. Mos e lidhni karikuesin ose pajisjen në qark të shkurtër. Kjo mund të shkaktojë goditje elektrike ose zjarr, ose të shkaktojë mosfunksionim ose shpërthim të baterisë. Përdorni vetëm karikues, aksesorë dhe furnizime të miratuara nga prodhuesi. Përdorimi i karikuesve gjenerikë mund të shkurtojë jetën e…

Udhëzuesi i përdorimit të ESCORT M2 Dash Cam

ESCORT M2 Dash Cam JU FALEMINDERIT! Për blerjen e re ESCORT M2 Dash Cam Shkarkoni Drive Smarter® për të filluar Me aplikacionin Drive Smarter® mund të view, modifikoni dhe shpërndani footage nga telefoni juaj inteligjent ose PC/Mac plus ndajeni dhe merrni sinjalizime të drejtuesve në kohë reale. Shkarkoni sot! Veçoritë e bashkëngjitni ESCORT M2 në EZ Mag Mount™ Hiq…

Udhëzues për instalimin e VAVA VA-CD001 Dash Cam

Përfundoi aplikacioni VAVA VA-CD001 Dash Camview Pasi ta lidhni telefonin tuaj me VAVA Wi-Fi, hapni aplikacionin dhe lidhni kamerën VAVA dash. Klikoni në ikonën e luajtjes për të hyrë në furnizimin e drejtpërdrejtë, do të drejtoheni në këtë faqe kryesore. Këtu është një fundview i aplikacionit VAVA dash cam. Cilësimet e opsioneve të harduerit Ndryshimi i…

Udhëzuesi i përdorimit të KingSlim DL12 Pro Dash Cam

Udhëzuesi i përdorimit të DL12 Pro Dash Cam ÇFARË KA KAMERA NË KUTI MBIVIEW INSTALLIMI Futni kartën e kujtesës. Këshilla të ngrohta: Një kartë memorie e klasit 10 ose më lart rekomandohet shumë për kamerën DL12 Pro (karta e memories nuk përfshihet). DL12 Pro dash cam mbështet një kartë memorie deri në 128 GB. Ju lutemi formatoni kartën tuaj në…

Udhëzuesi i përdorimit të IROAD NX1 Dash Cam

Udhëzuesi i përdorimit të NX1 Dash Cam EKRANI KRYESOR Ekrani i drejtpërdrejtë Kontrolloni riprodhimin e ekranit të drejtpërdrejtë Luajni videon e regjistruar. Cilësimi Menaxho cilësime të ndryshme Lista e riprodhimit Riprodhimi i ekranit të drejtpërdrejtë Cilësimi i ADAS ADAS-SISTEMI PARALAJMËRIMI I SIGURISË RRUGORE LDWS Sistemi i paralajmërimit të nisjes nga korsia. Paralajmëroni drejtuesit e mjeteve kur një automjet del nga korsia. Paralajmërim për nisjen e automjetit të përparmë FVDW Informoni drejtuesit e mjeteve kur…

Udhëzuesi i përdorimit të pasqyrës së përparme dhe të pasme të kamerës me dash REXING M1 1296P

REXING M1 1296P Pasqyra e përparme dhe e pasme Dash Camera Udhëzuesi i përdorimit Mbiview Faleminderit që zgjodhët REXING! Shpresojmë që ta doni produktin tuaj të ri aq sa ne. Nëse keni nevojë për ndihmë, ose keni ndonjë sugjerim për ta përmirësuar atë, ju lutemi na kontaktoni. Mund të na kontaktoni përmes [email mbrojtur] ose na telefononi në (203) 800-4466. …

Manuali i pronarit të GARMIN Mini 2 Dash Cam

GARMIN Mini 2 Dash Cam © 2021 Garmin Ltd. ose filialet e saj Të gjitha të drejtat e rezervuara. Sipas ligjeve të të drejtave të autorit, ky manual nuk mund të kopjohet, tërësisht ose pjesërisht, pa pëlqimin me shkrim të Garmin. Garmin rezervon të drejtën të ndryshojë ose përmirësojë produktet e saj dhe të bëjë ndryshime në përmbajtjen e këtij…

Manuali i përdorimit të 70mai M300 Dash Cam

Manuali i përdorimit të 70mai Dash Cam M300 Dash Cam Ju lutemi lexoni me kujdes këtë manual përpara se të përdorni produktin dhe mbajeni në një vend të sigurt. Produkti ka përfunduarview Shënim: Ilustrimet e produktit, aksesorëve dhe ndërfaqes së përdoruesit në manualin e përdoruesit janë vetëm për qëllime referimi. Produkti dhe funksionet aktuale mund të ndryshojnë për shkak të përmirësimeve të produktit. …

Manuali i pronarit të Cobra SC400D Smart Dash Cam

Manuali i zotërimit të SC400 & SC400D Smart Dash Cam Hyrje Urime! Ju bëtë zgjedhjen e zgjuar duke blerë një kamera Dash të Serisë SC nga Cobra. Kamerat e Serisë SC ofrojnë paqe mendore duke regjistruar vazhdimisht rrugën në video të bukura HD. Me veçori të avancuara, cilësi fantastike të videos dhe një fokus kryesor në industri në përvojën e përdoruesit, SC Dash…

Manuali i përdorimit të 70mai M500 Dash Cam

Manuali i përdorimit të 70mai M500 Dash Cam Produkt mbiview Ju lutemi lexoni me kujdes këtë manual përpara se të përdorni produktin dhe mbajeni në një vend të sigurt. Kllapa Dash Cam Porta e rrymës Lloji C Porta e rrymës së mikrofonit Kamera Vrimat e ventilimit Treguesi Butoni i energjisë Ngjitës rezistent ndaj nxehtësisë Montimi Vrima e kabllos së energjisë Shënim: Ilustrimet e produktit, aksesorëve dhe ndërfaqes së përdoruesit në…