Udhëzues përdorimi i Bissell 2765N CrossWave Cordless Max

Bissell 2765N CrossWave Cordless Max ÇFARË PËRFSHIN MBUSHJEN E KARKIMIT TË UJIT SI TË PËRDORNI PASTRIMIN DHE MIRËMBAJTJEN ZËVENDËSIM TË BATERISË ©2020 BISSELL Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Shtypur në Kinë. Numri i pjesës 1620903 02/20 RevC Vizitoni tonë webfaqja në: global.BISSELL.com