Udhëzuesi i përdorimit të ALORAIR Storm Pro LGR për dehumidifikuesin komercial të klasës

ALORAIR Storm Pro LGR Dehumidifier i klasës komerciale Storm Pro LGR Shënime sigurie të sigurisë Dehumidifier i serisë Storm duhet të mirëmbahet dhe servisohet nga teknikë të kualifikuar. Dehumidifikuesit e stuhisë janë të destinuara për përdorim vetëm kur njësia është e instaluar në një pozicion të niveluar dhe të drejtë. Përdorimi i njësisë në çdo pozicion tjetër mund të shkaktojë që uji të vijë…

Udhëzimet e ngrohësit elektrik të ujit për banim AO Smith AOSRE50603

AO Smith AOSRE50603 Udhëzimet për ngrohësin elektrik të ujit për banim PROLINE® SPECIALTY ELEKTRIKE TREGTARE TË KLASËS SË TABELEVE TË BANIMIT Paraqet një sipërfaqe të përshtatshme prej porcelani të sheshtë në lartësi 36", duke ofruar "hapësirë ​​banak" shtesë kudo që të instalohet. Të gjitha lidhjet hidraulike dhe elektrike bëhen nga pjesa e pasme e ngrohësit të ujit. Ky ngrohës është i pajisur me një tub zhytjeje polimer të ndërlidhur PEX. …

AO Smith AOSRE50608 Udhëzues Përdorues të Ngrohësve Elektrikë të Ujit të Banimit Komercial

AO Smith AOSRE50608 Ngrohje Elektrike të Ujit Rezidenciale Komerciale Udhëzuesi i Përdorimit PROLINE® ELEMENTET E NGROHJES TAND STANDARDIT TH NDRYSHUAR Dy elemente prej 4500 vat për shërim të shpejtë dhe funksionim të besueshëm* Elementi i poshtëm i çelikut inoks zgjat më shumë se një element standard bakri DYNACLEAN ™ DIFFUSER DIP TUBE Ndihmon në zvogëlimin e gëlqeres dhe grumbullimi i sedimenteve dhe maksimizon daljen e ujit të nxehtë. E prodhuar nga jetëgjatësia…