Manuali i udhëzimeve anko 43-218-028 Alarm Clock with Wireless Charging

Mësoni se si të përdorni orën e alarmit Anko 43-218-028 me karikim me valë përmes manualit të tij të përdorimit. Caktoni orën dhe alarmet, kaloni midis modaliteteve 12 dhe 24 orë dhe karikoni telefonin tuaj me valë me qendrën e karikuesit me valë. E përkryer për një rutinë mëngjesi pa probleme.

Manuali i përdoruesit i-box WJ-288APP Ora alarmi i radios muzg me karikim pa tela

Zbuloni orën me alarm WJ-288APP Dusk Radio me karikim me valë, të kompletuar me aplikacionin i-box Connect për kontroll dhe konfigurim të lehtë. Kjo orë elegante pranë shtratit përmban 10 kolona zanore, radio FM, alarme të dyfishta dhe një panel karikimi me valë të aktivizuar me Qi. Ndiqni udhëzimet e kujdesit për ta mbajtur këtë njësi në formë të mirë.